10 актьора, които започват кариерата си в порно филмите

Не всички актьори са станали звезди за една нощ. Някои са имали наистина скандален старт на кариерата. Нали все някак трябва да се плащат сметките? А в съвременната кино индустрия пробиването към върховете става все по-трудно. Както е казал някой мъдър човек – отчаяните времена изискват отчаяни мерки. От актьора от “Момчетата от Медисън авеню” – Джон Хам, през актрисата от “Игра на тронове” – Сибел Кекили.

Сибел Кекили

2_2

Вие може би я познавате от ролята й на Шае в поредицата на HBO “Игра на тронове”. Но Сибел Кекили е стартирала в кино индустрията като актриса в немски порно филм. Преди повече от десетилетие тя се е появила в серия филми за възрастни. Това е една от предпоставките, заради които Сибел Кекили е избрана за участие в “Игра на тронове”. В поредицата предимство имат актьори, които се чувстват комфортно, когато се снимат голи сцени. В момента този тип филми са останали в миналото за Сибел Кекили.

Джон Хам

Той не винаги е бил учтивия алфа мъжкар Дон Дрейпър, както ние ги познаваме от “Момчетата от Медисън авеню”. Преди той да се превърне в бляскава звезда, нещата при него не са били толкова бляскави. Той започва в шоу, където изкарва по двеста долара дневно. Актьора не се чувства комфортно, когато стане дума за тази част от миналото му. Бързото израстване в кино индустрията му носи по 250 000 долара на епизод в поредицата “Момчетата от Медисън авеню”. Там той влиза в главната роля.

Джеки Чан

618x346

В неговия единствен филм, в който няма бойни сцени, Джеки Чан влиза в ролята на шофьор на рикша. Там той съблазнява омъжена жена. Филма от Хонг Конг излиза на бял свят през 1975 година. И Чан остава в историята като казва, че не съжалява за похотливия филм, в който е участвал, където актьорите са чисто голи.

 

Силвестър Сталоун

Silvestar-Staloun-1

Той печели международна слава с двете си роли във филмите “Роки” и “Рамбо”. Но това не е гладкия старт за Сталоун. Когато е бил на 24 години той живял в приют за бездомни. И тогава за двеста долара той приел ролята в порно видео, носещо името “Партито на кити и съученици”. След като Силвестър Сталоун получил славата си, този филм бил преиздаден с името “Италианския Сталоун”. Тези дни нищо от миналото не остава скрито за дълго.

Хелън Мирън

Безспорно най-шокиращото име в този списък е това на Хелън Мирън, която също е започнала кариерата си от филмите за възрастни. През 70-те години тя взима участие във такъв филм, където играе ролята на наложница на император Калигула. Там тя е ангажирана със сексуален контакт. Филмът е бил толкова похотлив, че е забранен в Канада и Швеция. Оттогава досега Хелън Мирън е изминала дълъг път.

Мат Лебланк

1327

Всички познаваме комедийния персонаж Джоуи от сериала “Приятели”. Но старта на неговата филмова кариера не е в тази хитова поредица. Мат Лебланк се снима за пръв път в порно филм в началото на 90-те години. Той играе в продукция, носеща името “Дневниците на червените обувки”. Там той играе ролята на моторист, който съблазнява сексапилна рецепционистка. По-късно той има секс сцена с нея в асансьор. Във финалния сезон на “Приятели”, Мат Лебланк изкарва по 1 милион долара на епизод. Така че, ако някога се чувствате в безизходица, спомнете си за този актьор и знайте, че, ако умеете да чакате, ще бъдете щедро възнаградени.

Арнолд Шварценегер

1921

Неговата звезда изгрява с изпълненията му в “Терминатор”, “Хищникът” и “Зов за завръщане”. Арнолд изглежда има всичко необходимо за една бляскава кариера. Но може би не си спомняте, че и той тръгва за голямото кино от филмите за възрастни. Ако трябва да бъдем по-точни, Арнолд се снима за гей списание. След това актьора, който стана губернатор продължава със снимките за различни списания, насочени към хора, които искат да изваят телата си от мускули. Арнолд Шварценегер казва, че това е изкуство.

Саша Грей

Неприсъщо за повечето актьори, Саша Грей не се срамува, когато става дума за нейното начало в порно индустрията. Макар че тя затвори тази глава от живота си през 2011 година. Тя дочака своя звезден миг, когато получи роля във филма на Стивън Содърбърг – “Игра на гаджета”. Оттогава тя постигна много. Взе участие в сериала “Антураж” и филма “Отворен прозорец”, в който си партнира с Илайджа Уд. Но нейния старт в този бизнес е в хардкор порно, когато е много млада. Но тя измина дълъг път от това си минало.

Дейвид Духовни

10_129

Преди да удари джакпота с ролята си на агент Фокс Мълдър в хитовия сериал “Досиетата Х”, Дейвид Духовни е имал съдбата на Мат Лебланк. Той също се появява в епизод от “Дневниците на червените обувки”. Там той се превъплъщава в ролята на мъж, който си пада по секс историите. По-късно се появява и в сериала “Секс до дупка”, там неговия персонаж – Ханк Мууди е обсебен от секса. А в реалния си живот през 2008 година, Дейвид Духовни влиза в клиника, за да се освободи от пристрастяването си към секса.

Камерън Диас

27686_2818_1300835963

Старта в киното за Камерън Диас е ролята й на Тина Карлайл във филма “Маската” от 1994 година. Но не винаги сексапилната блондинка е била примерно момиче. Когато е била едва 19 годишна се е снимала в провокативно видео, играеща голо момиче. В него Камерън Диас показва, че не е ангел. Тя прави всичко възможно това видео да не се показва пред широка публика. Дори подава сигнал до полицията, когато оператора на клипа я изнудва. Но разбира се в днешни дни нищо не може да остане скрито и видеото в на разположение онлайн, където може да бъде видяно от всеки.

10 актьора, които започват кариерата си в порно филмите 5.00/5 от 2 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *