10 Известни личности, които са извършили престъпления

Може би си мислите, че знаменитостите са перфектните хора и техния живот върви гладко като на картинка. Но те всъщност са точно като нас – те играят с домашните си любимци, те излизат на двойни срещи, те дори извършват криминални деяния. Нещо, с което звездите не се гордеят и опитват да избягат от това си минало.

Джей Зи

maxresdefault

За него криминалните деяния не са чужди. Той е бил дилър на дрога, преди късмета да му се усмихне и да спечели слава на рапър. Джей Зи
признава, че е бил част от кокаиновата епидемия по улиците на Ню Йорк през 80-те години на 20-ти век. Но това не е всичко в криминалното минало на звездата. Преди да стане съпруг, баща, и една от най-влиятелните личност в хип-хопа, Джей Зи
е намушкал музикалния продуцент Ланс Ривера в стомаха. Рапъра е вярвал, че Ривера е отговорен за проблемите му с един от музикалните албуми. Той се признава за виновен за дребно престъпление и е осъден на три години пробация

Марк Уолбърг

photo_verybig_992200
Преди неговата кариера на актьор и модел да тръгне нагоре, Марк Уолбърг
е бил обвиняван в опит за убийство на двама мъже от виетнамски произход. Марк нападнал мъжете в две различни схватки, в един и същ ден. Той оставя единия от мъжете сляп с едното око, но в достатъчно добро състояние, за да разпознае кой го е нападнал. Марк Уолбърг
лежи само 45 дни от неговата двугодишна присъда.

 

Матю Бродерик

p_16184
През 1987 години Матю Бродерик
и тогавашната му приятелка Дженифър Грей отиват заедно на ваканция в Ирландия. След като взимат БМВ под наем Матю кара в грешното платно и катастрофира челно във Волво. В колата се возили майка и дъщеря, които загиват на място. Матю Бродерик
е обвинен в причиняване на смърт, заради опасно шофиране и трябва да излежи 5 години в местен затвор. Но вместо това неговото обвинение отпада и той е осъден на глоба от 175 долара за невнимателно шофиране.

 

 

Кло Кардашьян

640_Khloe_Kardashian_503676268
Най-младата от триото Кардашьян е била арестувана през 2007 година. Тя разваля своята пробация, когато е хваната с алкохол на нейното завършване и все още не разгадана катастрофа на пътя. Тя е осъдена на 30 дни зад решетките, но лежи само три часа.

 

 

Оскар Писториус


Оскар Писториус изглежда беше омаял целия свят с борбеността си. Този параолимпийски шампион имаше красива приятелка и беше първият лекоатлет, който се завърна на пистата с два ампутирани крака през 2012 година. Но се разбра, че той е виновен за убийството на приятелката му – Рийва Стийнкамп. Писториус я застрелял през вратата на банята и е осъден на пет години зад решетките.

 

Джиан Гомеши

През 2014 година канадския радио водещ се предал сам в полицията. Той получил четири обвинения за сексуално насилие. Той също бил обвинен в сексуален тормоз и нападение над девет жени в и извън работното място за последните 12 години.

Робърт Дауни Джуниър

photo_verybig_1299540

Звездата от “Железният човек” води борба с наркотиците още от дете. Той е бил неколкократно задържан за притежание и употреба на забранени вещества. Тези проблеми с властите са накарали Робърт да потърси помощ в специализирани клиники. Но тези му опити за промяна не дават резултат. Той успява да се върне в правия път едва, когато си взима почивка от светлината на прожекторите.Днес той има огромна популярност, по-голяма от когато и да било.

Крис Браун

210

През 2009 година Браун е арестуван за насилствено нападение над неговата бивша приятелка и певица Риана. Вестниците, списанията и онлайн изданията публикуват снимки на пребитата барбадоска красавица, на които се вижда колко жестоко е малтретирана тя. Тези снимки показват какво чудовище е Крис Браун. И в случай, че се нуждаете от още едно потвърждение затова – Риана все още има заповед, с която Крис Браун не може да се доближава до нея. Друг скандал, в който той е замесен е сбиване в нощен клуб с участието на канадския рапър Дрейк през 2012 година. Година по-късно Крис Браун е обвинен за нападение на мъж пред хотел във Вашингтон.

Бранди Норууд

Може би я помните като Бранди, но тази R&B певица реши да сложи край на кариерата си. Това се случи след като изпълнителката не успя да предотврати катастрофа на калифорнийска магистрала. Бранди причинила сблъсъка, в който загинала една жена. Певицата не пострадала, но била под влиянието на наркотици и алкохол. Тя не била обвинена в непредумишлено убийство, но била подложена на вербални атаки и публично негодувание, заради смъртния случай при инцидента. Всичко това сложи край на кариерата й.

Уил Смит

willsmith

Когато се сетите за Уил Смит, едва ли първото нещо, което изниква в главата ви е свързано с криминални деяния. Но, ако се върнем назад към 1989 година ще открием, че актьора е бил обвиняван за тежко нападение. Уил Смит бил част от група мъже, които нападнали човек. След нападението мъжа бил почти сляп. Актьора прекарал една нощ в затвора, но избягва повече време прекарано зад решетките, тъй като доказателствата срещу него в крайна сметка са били унищожени.

10 Известни личности, които са извършили престъпления 5.00/5 от 4 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *