Гледайте Big Brother All Stars на живо (live)

Big Brother 2015 live

През следващия месец родните звезди ще бъдат в къщата в Нови хан, но какво ни очаква – приятелства, любовни истории или множество интриги? Предстои да видим. Биг Брадър All Stars 2015 е събрал много култови участници, сред които са Евгени Минчев, Деси Слава, Къци, футболистът Ваня Джаферович и други. Вижте всички участници.

Гледайте на живо звездните участници на Big Brother All stars. Смехът и вълненията са гарантирани, тъй като подборът в този формат наистина е в десетката.
Съквартирантите избраха съдбата си чрез цветните мистериозни сфери и тежката участ се падна на футболиста Ваня Джаферович (победител в  Survivor) и на Деси Слава, която всъщност можеше да определи кои двама да влязат в ролята на слуги на цялата къща. Тя първо реши да спаси Ваня, като се жертва да отиде на негово място, след което обаче трябваше да избере втори „слуга” и пак се спря на него. Ваня Червенкова пък постави на кръстосан разпит четирима от съквартирантите (тъй като властта да се превъплъти в агент 007 се падна на нея) и станахме свидетели на откровени признания.

Първите импровизирани номинации се разиграха в къщата в Нови Хан, в които трябваше самите звездни участници да посочат по 1 съквартирант, когото да спасят от елиминация. Последна остана да избира Йоана, която се спря на мъжкара Борислав пред журналистката Соня Колтуклиева, която бе „изгонена” от съквартирантите. Да, но както знаете в Биг Брадър нищо не е точно такова, каквото изглежда… Така че гледайте, за да разберете какво предстои!

Важно: Живото предаване от къщата на VIP Brother 2015 не е 24 часово. То може да бъде прекъснато във всеки един момент, след преценка на редакторския екип на шоуто. Имайте предвид и че по време на излъчване на епизодите на шоуто в ефира на Нова телевизия, както и по време на лайфовете, живата картина от къщата няма да бъде достъпна.

Можете да гледате Big Brother live от тук.

Живото излъчване от къщата на Big Brother All Stars в Nova Play е напълно безплатно.

на живо от къщатаДеси Слава в Биг брадър

Не изпускайте нито миг от живота на звездите в къщата.

Гледайте Big Brother All Stars на живо (live) 4.14/5 от 7 гласа

One thought on “Гледайте Big Brother All Stars на живо (live)

  1. Server

    28.10.2015 г. » Седми номинации ‘очи в очи’ за предстоящите елиминации в Къщата на ‘VIP Brother’ 2015 в ‘Ден 46’

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *