“Част от мен” – новият сериал по bTV

Част от мен

Сериалът, който приковаваше пред телевизора родните зрители в последните месеци, приключи, но само засега. Първият сезон на “Твоят мой живот” ни остави с много нерешени проблеми и драматични обрати, които героите тепърва ще трябва да преживяват във втори сезон.

От bTV обаче са ни подготвили за компенсация приятна изненада, която се казва “Част от мен”. Новият турски сериал, който започва на 18.02, е сред един от най-популярните, които са излъчвани в южната ни съседка. Всеки делничен ден точно в 20:00 часа ще преживяваме историите на две жени, които са поставени пред множество болезнени решения, трудни избори и преплетени животи.

Оригиналното заглавие на сериала се превежда от турски като “Денят, в който е написана съдбата ми”. Състои се от 50 оригинални епизода, които са с продължителност по 150 минути, но у нас ще се излъчат по 90 минути. Първият сезон включва 34 серии, а вторият – 16.

Йозджан ДенизАктьорите, които ще гледаме, са Йозджан Дениз (“Черна роза”, “Юлска нощ”) в ролята на Кахраман, красавицата Хатидже Шендил в ролята на Елиф, Бегюм Кютюк Яшароулу в ролята на Дефне, Сердар Йозер в ролята на Максут и др.

“Част от мен” разказва историята на две млади жени – Дафне и Елиф, които се борят за правото си да имат собствени деца. Дафне и нейният съпруг Кахраман принадлежат към богата фамилия, която от дълги години се занимава с частен бизнес – отглеждане на нарове. Семейството им обаче се тревожи за бъдещето на бизнеса си, тъй като Дафне и Караман не могат да имат деца, които да го продължат. Един ден тъщата на Дафне – Киймет, намира решение на проблема – сурогатна майка. За такава избират младата и изпаднала в нужда Елиф. Тя се съгласява на предложението им, тъй като малката й сестричка е болна и са нужни средства за нейното лечение.

Но лекарите допускат ужасна грежка – вместо да вземат гените на Дафне и Кахраман, те използват яйцеклетка на Елиф. И така след 9 месеца Елиф ще се окаже със своето собствено бебе в ръце без дори и да подозира.

Докато трае бременноста й, тя мести да живее в имението на семейството, за да може така да бъде под постоянното наблюдение на Киймет и скоро се превръща във важна част от него, около която започва да се върти целият живот на домакинството. Всичко това постепенно сближава Караман и Елиф и двамата започват своя любовна история.

Появява се обаче мъж на име Максут, който е безнадеждно влюбен в Елиф, и двамата с Дафне се съюзяват, за да разделят веднъж завинаги двамата влюбени. И планът им се увенчава с небивал успех – идва момент, в който Елиф се омъжва за Максут. Един любовен четириъгълник, едно неродено дете и един съсипан брак – всичко това се дирижира от задкулисните игри на двама души, имали злата участ да се влюбят в грешните хора.

Така съдбата отрежда на младата Елиф участта да жертва живот в името на любовта, да дари живот в името на оцеляването и да се откаже от живот, но да се бори, за да си го върне. Това е необикновената й история. Проследете я в епизодите на сериала “Част от мен” всяка делнична вечер по bTV.

“Част от мен” – новият сериал по bTV 3.97/5 от 33 гласа

One thought on ““Част от мен” – новият сериал по bTV

  1. митко nenkov

    дсе учат нашите българи как се праят фили имаме такава богата история но уви ништо никаква режесура пълна некадърност гола вода гога ште ги стигнем докаде я докарахме да глетаме филмите на саседите но много хубави сас смисал ане като унас голи пцуфат голема работа сме ако неса тес филми какво ште гледате приятели едно и съшто

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *