Малката булка: Дали Шив откри баща си?

Малката булка

В последните епизоди на „Малката булка” станахме свидетели на огромна порция драматични обрати и изненадващи разкрития, които коренно ще променят живота на любимите ни герои, както и отношенията помежду им в следващите епизоди.

Джагдиш и Ганга

За тези млади влюбени, наскоро встъпили в брак, които преминаха през хиляди препятствия, докато извоюват правото да бъдат заедно, с одобрението на цялото семейство, очевидно съдбата е подготвила още мъки. Виждаме Ганга, разкъсвана от вина, че не може да дари любимия си с дете, както и родителите на Джагдиш, устремили надеждите си към нея, в очакване семейството да се увеличи с още един член. Въпреки че Джаги, като търпелив и любящ съпруг, напълно подкрепя жена си, няма как Ганга да не се чувства притисната. Да се надяваме, че тя ще се справи с нарастващото напрежение.

Истинските родители на Шив

Настрана от любовните перипетии на Джагдиш и триъгълника между него Ганга и Санчи, който привличаше вниманието ни дълго време, сценаристите ни поднасят шокиращо разкритие: Мину е истинската майка на Шив, а не Ира. Така „Малката булка” ни даде пример за силна сестринска любов с щедрата Мину, направила най-големия дар на сестра си, отстъпвайки ѝ в миналото своят син Шив. На благородната майка ѝ е било достатъчно да знае, че детето ще бъде отгледано в близост до нея и от доверена и грижовна жена. Мину е искала с постъпката си да направи щастлива Ира, която страдала по загубата на своето дете, въпреки че Шив се оказва последното останало на Мину от нейния изчезнал съпруг Ануп.

Мистериозният Паша

Междувременно в сюжета беше вмъкнат нов и загадъчен персонаж, в много неугледен вид – Паша, който нямаше спомен за миналото си. Добрият по сърце Джагдиш пръв се сблъска с него и именно заради просешката външност на странника реши да му даде работа в болницата. В последвалия екшън, както си спомняме, болницата бе нападната от въоръжени мъже, издирващи Паша, които дори заложиха бомба в нея. За щастие положението бе овладяно, а мистериозният нов герой обезвреди бомбата.

Жив ли е бащата на Шив?

Въпросът, който терзае всички ни е дали в действителност новопристигналият Паша е именно изчезналият безследно и смятан за мъртъв Ануп – съпруг на Мину и истински баща на Шив, според новите разкрития. Не можем да не обобщим обстоятелствата: Паша не помни миналото си и може да обезврежда бомби, а Ануп е бил военен; Паша беше издирван от опасни въоръжени мъже, а Ануп изчезва при съмнителни обстоятелства, като няма сигурно доказателство, че е убит; Мину разпозна в снимката на Паша своя смятан за мъртъв съпруг.

Въпреки всичко това знаем, че „Малката булка” обича да ни изненадва, а и в индийските сериали от време на време се появяват фалшиви двойници или самозванци, така че имаме основание и да се съмняваме в странния Паша, както и в добрите му намерения, а въпросът ще оставим отворен до следващите епизоди на „Малката булка”.

Малката булка: Дали Шив откри баща си? 4.00/5 от 8 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *