Дани и Рая от “София ден и нощ” – двойка извън екрана

 Рая и Дани – щастливи заедно извън сериала

софия ден и нощ

Любимците на голяма част от зрителите на българския реалити сериал “София ден и нощ” Рая и Дани са двойка извън предаването.
Тази новина беше потвърдена от Hotarena и подкрепена с няколко снимки в социалните мрежи. И макар в сериала също да бяха двойка за кратко, то в живота отношенията им са доста по-сериозни. Нека си припомним, че в началото на продукцията именно Рая и Дани бяха основната сюжетна линия, около която се случваше всичко.

Михаела Павлова и Димитър Илков – така са имената на любимите актьори от реалити предаването по нова, всъщност са се запознали по време на снимките.

рая и дани софия ден и нощ

До скоро никой не знаеше за отношенията им извън екрана, макар че всички участници от предаването са близки помежду си. Често биват засичани заедно по различни заведения да купонясват, както в сериала. Михаела и Димитър не изразяват отношенията си бурно и показно. Това разбира се не означава, че не се наслаждават на времето, прекарано заедно, както на снимки, така и извън работата.

На една от честите срещи със своите колеги, Михаела и Димитър  споделили за чувствата си един към друг. Това се приело с огромна радост, тъй като двамата са изключително прекрасна двойка, както на екрана, така и в живота.

За зрителите можем само да кажем, че стискаме палци отново да се съберат и в сериала, за да можем да им се радваме.

Скоро се появи информация, че всички актьори, участващи в предаването, са се уредили с помощта на връзки. Не е за пренебрегване и фактът, че повече от тях вече са се снимали в предаването „Съдби на кръстопът”. Негов продуцент също е Краси Ванков.

Михаела Павлова

Михаела Павлова, или нашата така любима Рая от “София ден и нощ”, е професионална танцьорка, участвала в реалити формата „Денсинг старс“  като партньорка на модела Мариан Кюрпанов. Михаела преподава латино танци и балет. Интересува се и от театър, а от съвсем скоро можем да я засечем и на сцената на Независим театър. Постановката е „20 стъпки“.

михаела павлова

Димитър Илков

Димитър Илков, или нашият любим фотограф Дани, е участвал в други телевизионни продукции – “Съдби на кръстопът”, “Истински истории”.
Наскоро се появи и в една реклама, а и как не – толкова лъчезарен и симпатичен е, че след резервацията, която даде в “София ден и нощ” , стана още по-популярен.

димитър и михаела

Какво се случи до сега в сериала?

В “София ден и нощ” героите претърпяха доста обрати от старта на сериала.

Драматизмът не липсваше през последните няколко епизода – както в личен, така и в професионален план.
Истината е, че не можеш да си господар на утрешния ден.  Всичко, което правиш, се връща при теб рано или късно.
Виждаме героите в една нова светлина. Рая най-после е щастлива със Светльо, но дали това е любовта, която е единствена и вечна? Поли най-после успя да пробие в музикалния бранш, но заради самочувствието си ще пропилее всичко трудно постигнато. Дани и Симона ще имат сериозен проблем с Боби. А Софи поглежда назад към миналото само за да разбере, че вече е време да сподели на Боби за своите чувства. А Коки? Всеобщият любимец направи непростима грешка. Дали ще признае на Ани и как ще продължат техните взаимоотношения?

Изглежда, че ни очакват още интересни развръзки и може би нови сюжетни линии. Какво ли ще ни предложи новия епизод от “София ден и нощ” ? Гледайте по нова телевизия всеки делник от 22:00 ч.

Дани и Рая от “София ден и нощ” – двойка извън екрана 4.45/5 от 29 гласа

"София ден и нощ" - едно от най-обичаните от българския зрител реалитита ни изненадва с нови спиращи дъха моменти, както на екрана, така и в живота. Рая и Дани може вече да не са заедно, но в живота са повече от щастливи.

2 thoughts on “Дани и Рая от “София ден и нощ” – двойка извън екрана

  1. Alojamiento

    Дани няма да издържи и ще скочи на бой на надутия бизнесмен, чиито сделки и бизнес се оказват действително тъмни и съмнителни. Хубавото в цялата тази история обаче е, че в крайна сметка Рая и Галя ще запазят приятелството си, а Рая ще се събере с Дани.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *