Драматични обрати в индийски сериал " Светлината на моя живот". Какво се случва в любимите герои? Дали съдбата ще бъде благосклонна към тях?

Драматични обрати в “Светлината на моя живот”

светлината на моя живот

Какво предстои за героите от индийския сериал “Светлината на моя живот” ?

Почитателите на индийския сериал “Светлината на моя живот” със сигурност са много развълнувани и напрегнати заради развръзката в сериала. Последните няколко серии са изключително драматични за героите в поредицата.
Туристи пленяват Сантош и Сурадж. Сандия е с вързани ръце, докато семейството и я държи виновна за всичко случващо се.

светлината на моя живот

Сантош и Сурадж са отвлечени от Байджи, Према и Диша. Причината е екзекуцията на Раджкумар. Сурадж успява с помощта на хитрост за кратко да обезоръжи Диша и Байджи. За жалост, се налага да се предаде. Према използва хитрина. Хваща едно дете за заложник и настоява да се освободят съмишлениците й.

По това време Сандия е пред изпитание. Властите отказват да прекратят екзекуцията на Раджкумар. Отвеждат го там, където ще се изпълни присъдата. Секунди преди фаталния край шефът на полицията спира екзекуцията по свое желание.

Сандия пази в тайна случващото се от семейството си. Банджи решава да разбие самолета. Сандия решава да се изправи пред медиите и да сподели всичко. Хората я нападат, че е подкрепила правителството при жертване на невинни души.


Връзката със самолета е изгубена. Най-големия страх за Сандия може би вече е факт – тя смята, че любимите и хора са мъртви. Информира семейството за случая. Тежкитe обвинения за смъртта на Сантош и Сурадж се стоварват върху нея .
Но не всичко е приключило за героите. Байджи приземява самолета и със Сантош държи в напрежение пасажерите. Сантош е принуден да убие един от тях.

След  като е изписан от болницата,  Закир заедно със Сандия търси решение на създалата се ситуация. Терористите настояват за освобождаването на Раджкумар. Пътниците са подложени на нови изпитания – остават без храна. Байджи и Према се изнервят от конфликт между заложниците. Сурадж от своя страна, търси начин да спаси всички.

Сандия също търси решение за създалата се ситуация като със Закир скрояват сложен план, с чиято помощ смятат да спасят самолета. Дали ситуацията ще бъде овенчана с успех? Предстои да видим в следващия епизод на сериала по бтв – всеки делник от 15:30 часа.

Светлината на моя живот – една история за човешкия живот и мечтите

Индийският сериал “Светлината на моя живот” е с оригинално заглавие Diya Aur Baati Hum. В превод означава: Ние сме като глинена лампа и нейния фитил. Заглавието на хитовата поредица ни подготвя за историите на героите. Сандия се обучава за индийски офицер. Мечтата и е един ден да промени живота си отвъд границите на затвореното класово общество. Сорадж е обикновен сладкар. На пръв поглед двамата нямам нищо общо помежду си. Но всъщност съдбата е на друго мнение.

Сорадж и Сандия се женят след многократни срещи от страна на съдбата. И макар съпругът да става нейна сила и опора срещу несправедливостта и превратите на живота, то перипетиите за Сандия съвсем не приключват. Сандия е изправена пред избор – да следва своята мечта и да бъде независима в професията си, или да продължи да се съгласява със остарелите разбирания в лицето на своята свекърва, която иска да я превърне в покорна домакиня.

сандия, светлината на моя живот

Ако все още не сте гледали драматичната индийска история, наречена “Светлината на моя живот”, може да наваксате с изпуснатото.

Каква ще бъде развръзката и колко още ще понесат героите? Гледайте всеки делник по бтв от 15:30 ч.

Драматични обрати в “Светлината на моя живот” 4.42/5 от 19 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *