Изумителни и емоционални моменти в Моята Карма!

Ичха моята карма

Настъпват много интересни развръзки в сериала. Драматизмът е в своя апогей. Ичха инстинктивно започва да изпитва майчински чувства към сина на Тапася. Тя не предполага, че тази привързаност е толкова силна точно защото това е нейната рожба. За да я накара още повече да страна Нани я кани на кръщенето на бебето. Тапася усеща, че връзката между Ичха и сина и е много силна и е силно обезпокоена. За да засили терзанията и и недоверието към Ичха Нани я убеждава, че има магия, която тегне над бебето. Причина за нея е точно бедната Ичха.
Родителите на малкия Юврадж са силно разтревожени. Рахтор и Тапася установяват, че бебето чувства утеха и спокойствие единствено , когато е близо до собствената си майка. Връзката по между им е толкова силна, че държи зрителя в непрекъснато напрежение.

Превратностите в Моята карма обаче не спират до тук. Гунванти безуспешно прави опити за да изгони собствените си деца от дома им. Вийр заедно с Ичха осиновяват Мукта. Това е факт и официално. Желанията обаче на Дамини отново да склони дъщеря си да стане майка са безуспешни.
Ичха тайно посещава дома на Рахтор и Тапася за да кърми бебето. Тази силна и неописуема привързаност между двамата е странна дори за Ичха. Когато семейството се прибира изненадващо и вижда какво се случва Тапася е на прага на ужасението. Ичха е унижена и прогонена от дома им. Приятелството между двете жени е на път да бъде разрушено завинаги. Притеснените родители се свързват с Вийр и му разказват за случилото се. Тревогите им обаче бързо се размиват заради служебните им задължения.

Нани всячески се опитва да направи всичко по силите си само за да откъсне детето от Тапася. Всичко това се отразява върху детето и то дори спира да се храни.

Емоции и силни чувства бушуват между двете майки. Дали тяхното приятелство ще продължи и отношенията им ще бъдат както преди? Всичко това ще научите в следващите епизоди на Моята карма.

Изумителни и емоционални моменти в Моята Карма! 3.43/5 от 7 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *