Как се обличат известните дами които ги дават по малкият и големият екран

Как се обличат известните

Да блестиш и да си възхитителна е задача на всяка кралица. Дори, че се задава лятото с бързи темпове и празниците пошумяха не е момента да изпадаш от класацията. Трябва да си на гребена на вълната и да предхождаш модата, като винаги имаш на страна някои класически вариант, с който да се облечеш на по-специален повод.

В представянето, което подготвихме  въплъщаваме всеки един модел на известна светска личност, която на много жени е идол, а за мъжете муза и вдъхновение. Интересни модели ролки за сватба, може да видите ТУК. Дано идеите ни са достатъчно разнообразни, за да почерпите и вие нужната информация и да заимствате идеи.

  1. Образ на Мерлин Монро – не е трудно да бъдеш в образа на ала Мерлин Монро. Използвайте за целта розова пудра и устойчив крем. С помощта на коректор освежете зоната на очите, използвайте бежови-розови сенки. Задължително очертайте веждите в кафяво с молив. Очната линия се нанася между миглите и се изтегля навън, а за финал добавете черна спирала. В бонбонена рокля с клош може да се явите на партито или на романтичната вечеря, с нея ще имате завидна визия и женствен акцент. Кой знае, може така за миг да ви помислят за възродената Мерлин Монро.
  2. Като холивудска звезда – основата е традиционният тонален крем. Той е перфектно съчетание и израз на нежната кожа на лицето. И като цвят, и като текстура е добре да напасва. Добре е внимателно и търпеливо да се наслоява по очертанията на лицето. Изберете люляков цвят за сенки на очите. Те са идеални за края на пролетта и началото на лятото. На устните е добре да сложите светло лилав блясък, а златиста пудра по деколтето и кожата ще е брилянтна. В разгара на най-топлия сезон, идеално ще подходи за всяка ситуация атлазена рокля в лилав цвят и деколте тип „прегърни ме“. При по-хладни вечери винаги може да вмъкнете и нежна кожена яка.
  3. Поп дивата – с връхчетата на пръстите нанесете озаряващ фон дьо тен, който да гарантира цвят на кожата и сияние. За постигане на повече елегантност добавете златисти нюанси на очите. С леко размазване на контура може да се заличи силно изостреният ефект на очертанията. Кафявите сенки са добър избор за тази визия. Те придават дълбочина на погледа и правят грима по-устойчив. Миглите се подчертават със спирала, а на устните гланц в коралов цвят създава усещане за плътност. Тоалетът може да е от фриволна двуслойна рокля която е актуална за летния сезон, но в същото време загадъчно да подчертава женствеността. Колкото повече са украшенията, камъните и бижутата, толкова по-морски може да е вида.
Как се обличат известните дами които ги дават по малкият и големият екран 5.00/5 от 1 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *