В България се сформира фен клуб на актьора Чаатай Улусой

Чаатай Улусой

Младият турски актьор и модел стана известен у нас със сериалите „Огледален свят” и „Кварталът на богатите”. Само на 25 години, освен че изгради успешна актьорска кариера , той също така се издигна и в света на модата, като спечели титлата “Най-добър модел в Турция”.

“Идеята за Фен клуба тръгна от товa, че Чаатай Улусой е моят любим актьор” – споделя Виктория Александрова – основател на фен клуба.

“Септември месец 2015г. аз и моето семейство бяхме на екскурзия в Истанбул и се отбихме в неговия офис . Той беше в Америка и не успяхме да го видим, но постигнахме резултат. Посрещна ни жената, която отговаря за офиса. Разказахме ѝ, че в момента се създава фен клуб на Чаатай в България и тя беше много впечатлена. Дори ни даде картичка с неговия автограф.

Фен клуб ЧаатайСлед като се прибрахме в България, реших да направя първата сбирка. Направих фен група във Фейсбук и започнах да набирам членове. Сбирката се организира близо месец и се състоя на 24 Октомври 2015г. Бяхме наели зала и част от феновете се събрахме. Беше много хубаво. Снимахме се, направихме видео клипове, които са качени в YouTube. Изпратихме и няколко снимки на Чаатай за официалната му страница във Фейсбук.

Към момента сме 379 души в групата. Целта на фен клуба е нашият любимец – турският актьор Чаатай Улусой да разбере колко фенове има в България и скоро да го посрещнем заедно тук. На сбирката реших да зарадвам феновете и подарих по едно копие oт автографа му.”

Повече информация за инициативата можете да откриете на фен страницата: https://www.facebook.com/CagatayUlusoyBgFans/timeline,

Както и в групата: https://www.facebook.com/groups/1686354144927172/1724311247798128

снимка с автографа Фен клуб Чаатай Улусой

 

“Мечтата ни е да видим нашия любимец Чаатай скоро в България” – споделя организаторката!

 

В България се сформира фен клуб на актьора Чаатай Улусой 5.00/5 от 2 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *