Ще успее ли Ганга от сериала „Малката булка“ да избегне срещата си със смъртта?

Ганга малката булка

Ще успее ли Ганга от сериала „Малката булка“ да избегне срещата си със смъртта. Дали Шив и Ананди ще намерят начин да установят едни по-добри отношения?

Това са въпросите, на които ще отговорят следващите епизоди на любимият сериал. Ситуациите , в които изпадат героите са изключително изострени и емоционални. Напрежението ескалира и всички следят с удвоено внимание случващото се. Дали все пак ще се насладим на един наистина добър завършек на съпровождащите ги обстоятелства? Развръзката тепърва предстои. Ще загатнем само няколко момента, с които ще задоволим любопитството Ви.
Ганга е на ръба да се прости с живота си в следствие на бягството си. Ратан заповядва на Рамкишан да я убие с отрова, която да инжектира в тялото на бедната Ганга. Единствено късметът, че Ананди е с нея по време на припадъка и е причина тя все още да е жива. Бързата намеса на лекарите я спасяват от смъртта. Усещайки причината за състоянието на Ганга, Джагдиш води собствено разследване и насочва властите към физическият извършител на деянието, а именно Рамкишан. Той от своя страна, притиснат от полицаите признава, че му е заповядано от Ратан да отрови Ганга. Какво ще последва от тук нататък ще разберете ако гледате следващият епизод.

За съжаление трудностите и неприятностите между Аманди и Шив са в разгара си. Ману е потресена и огорчена от това още повече, когато научава, че те са вече интимни и отношенията им висят на косъм. От своя стара пък всеотдайният Шив прави и невъзможното да помогне на Ганга да се събере отново с детето си. За съжаление обаче оптите му са неуспешни, тъй като установява, че Ратан е отвлякъл детето.
Джагдиш е съпричастен с желанието на Гена и Васант и опитите им да имат второ дете. Това обаче е голямата тайна, която Калияни не бива да знае.
Шив продължаа да преследва похитителите на детето заедно с полицията. В същото време Джагдиш решава да изясни ситуацията със семейството и съпругата си и ги уведомява, че заминава за Мумбай. Тази новина обезпокоява и смутява Калиани. Аманди се опитва да успокои, като казва, че това е за добро , но въпреки това се чувства много виновна за това решение на Джагдиш.
Бедите и затрудненията, произхождащи от миналото продължават и семейството всячески се опитва да се пребори с тях. Н фона на всеобщите беди Ганга отново е подложена на страдания. Ратан эпо всякакъв начин се опитва да я задържи при себе си като използва за това невръстния им син.

Следете нашите публикации, споделяйте и коментирайте. Какво ще се случи от тук нататък?
Каква ще бъде развръзката? За повече информация, следете http://tvnovini.com/.

Благодарим ви за вниманието!

Ще успее ли Ганга от сериала „Малката булка“ да избегне срещата си със смъртта? 4.50/5 от 2 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *