В Малката булка Ганга отива зад решетките!

Ганга

След като се изправи смело пред семейството на Санчи и обяви, че отменя годежа си с нея, Джагдиш успя да остави в шок почти всички герои от любимия ни сериал „Малката булка”, но най-страшното тепърва предстои, защото бившата му годеница все още не е осведомена за неговите намерения, а както всички знаем тя е много емоционална личност.

Какво ще се случи, когато Санчи разбере?

За съжаление тя ще трябва да чуе неприятните новини не лично от самия Джагдиш, който ще бъде зает да спасява своята истинска любов Ганга, а от близките си. Колкото и да се опитват, те няма да могат да прикрият своята тъга и гняв (от страна на Шив) заради случилото се. Като нейно семейство, разбира се, те ще я подкрепят и ще направят всичко възможно да я утешат, въпреки истеричния пристъп, в който тя изпада. И Ира, и Алок, и всички останали са на мнение, че Санчи трябва да забрави за Джагдиш, за любовта си и за обидата, която той е нанесъл на почтения им дом.

Намесата на Ананди

В стремежа си да успокоят Санчи в нейните силни емоционални изблици, при които тя има желание да чупи предмети и да повишава тон, семейството ѝ нееднократно ще изтъкне вината на бившия годеник. В нападките срещу Джагдиш семейството на Санчи ще стане доста остро и естествено ще заеме позицията на Санчи, но като единствения човек, който знае истинските причини за случващото се, Ананди няма да съумее да запази мълчание. Само тя осъзнава, че Джагдиш е провокиран на свой ред от обидата, нанесена от самата Санчи с престореното ѝ поведение и лъжи, за които той разбра в миналия епизод съвсем случайно. Ананди, в името на истината, ще разкаже за срещата им с Джагдиш в кафенето, при която без да искат са чули разговора между Санчи и приятелките ѝ, как и двамата са се разстроили от чутото, накарало Джагдиш да размисли за сватбата.

Нападението над Ганга

Междувременно при Ганга също се случват множество неочаквани събития с фатални последствия за отрицателно време. След като я видяхме назначена като сестра в болницата с помощта на притеснителния и вманиачен по нея Бала, за да се възползва от нея и да задоволи извратените си желания, той ще измисли коварен план. Докато Ганга върши работата си и се грижи за болно момче, Бала ще я повика за мним спешен случай, примамвайки я в друга по-удобна за плана му стая, където ще  се заключи с нея. Изплашена до смърт, Ганга през сълзи ще се бори и ще вика при опитите на Бала да се доближи до нея. Избутана на леглото в стаята, което е романтично украсено, Ганга ще успее да избяга като удари Бала по главата с тъп предмет, при което той ще изпадне в безсъзнание.

Арестът на Ганга

Ганга веднага иска да се срещне с началниците на болницата, за да им разкаже какво се е случило, но за нещастие се оказва изпреварена от Бала. За нейна неприятна изненада той започва да се преструва и да разказва измислена история, твърдейки, че просто е помогнал на Ганга като ѝ е уредил работа, а тя се e опитала да го улови в капана си. Заради добрите актьорски умения Бала „обработва” началниците и изпреварва Ганга, като я обвинява на свой ред в измама. Какви точно ще бъдат доводите му и как ще убеди полицията в твърденията си ще видим в следващите епизод, когато Ганга ще бъде изпратена зад решетките и отчаяна, но за сметка на това Джагдиш ще е до нея, носейки ѝ утеха и търсейки начин да я оправдае.

 

В Малката булка Ганга отива зад решетките! 5.00/5 от 6 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *