Шести сезон на Хавай 5-0 от 8 август по Нова телевизия

Хавай 5-0 е нов съвременен вариант на филма от края на 60-те години. Сериала проследява историята на полицейския отряд Хавай 5-0. За България той е излъчван премиерно по Нова телевизия. Капитан Макгарет и неговите партньори опитват да опазят улиците на Хавайските острови от различни престъпници.

В сезоните дотук

Детектив Стив Макгарет, офицер от флота се завръща в Оаху, за да разследва убийството на баща си и остава на това място, след като губернаторът на Хаваите го убеждава да оглави новия елитен отряд за борба с престъпността. Към Макгарет се присъединява детектив Дани “Дано” Уилямс, наскоро преместил се, бивш полицай от Ню Джърси – работещ човек в рая, който предпочита небостъргачите пред бреговата линия, но той е ангажиран с отглеждането на островите на 8-годишната си дъщеря. Друг член на екипа е Чин Хо Кели. Той е бивш полицай, който е обвинен несправедлив, че е корумпиран и попада в местен затвор. Чин е бил много добър приятел на бащата на Макгарет. Последния член на екипа е братовчедката на Чин, Коно Калакауа, тя е безстрашна и красива, наскоро се е дипломирала в полицейската академия и гори от желание да се докаже пред елита на отдела. В начинанията на елитния отряд се включва и Катрин Ролинс. Тя е е бивш военноморски лейтенант в САЩ и също бивш офицер от разузнаване, бивша приятелка и настояща много добра такава на Стив Макгарет. Катрин подпомага екипа на Хавай 5-0, преди в крайна сметка да се присъедини към тях в Сезон 4. Следите й се губят след като тя заминава в търсене на младо момче, което е било отвлечено от талибаните.

Сезон 6

В сезон шест се появяват нови злодеи, има неочаквани химически заплахи, а хората, които опитват да превземат райското кътче стават все по-изобретателни.
Коно Калакауа и Адам Ношимури ще се оженят. След няколко годишна връзка те се решават на тази отговорна стъпка. Всичко е наред, но на острова, където екипа на Хавай 5-0 са вкарали зад решетките десетки престъпници и са осуетили техните планове, никога не е спокойно.

В предишния сезон детектив Стив Макгарет най-накрая успя да спре своя дългогодишен враг – Уо Фат. Злодея дълго време държа лидера на Хавай 5-0 в плен и го измъчва, но накрая пазителя на реда успя да се освободи и да ликвидира човека, отговорен за толкова много престъпления на островния рай. Така сериала се лиши от злодея, който несъмнено присъства в една такава продукция. Ще има ли нов лош герой или от създателите на шоуто са приготвили сенационно завръщане? Помните ли, когато Дани (Скот Каан) и Чин (Даниъл Дей Ким) взеха назаем 5,5 милиона долара от рецидивист, бивш брат по оръжие на Чин – Габриел, за да се плати откуп за спасяването на брата на Дани – Мат? Мат беше убит, а Дани ликвидира похитителите като отмъщение. Габриел се завръща с гръм и трясък в шестия сезон на сериала. Той ще бъде достоен заместник на Уо Фат.
Неочаквано се развиват и събитията около Стив Макгарет и Катрин Ролинс. Тя се завръща в живота на детектива неочаквано. Като нещата между двамата може би ще потръгнат отново.

Сериала се завръща с премиерния за България шести сезон. Той ще бъде излъчен в ефира на Нова телевизия от 8 август 2016 година. Неговите фенове отново ще се радват на любимите си герои.

Шести сезон на Хавай 5-0 от 8 август по Нова телевизия 5.00/5 от 7 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *