Два нови български сериала през 2016 – „Играчи“ и „Българи на три морета“

Играчи бг сериал

“Играчи” и “Българи на три морета” ще радват зрителите от началото на 2016

играчи 2016българи на три морета

Btv стартира началото на новата година с български сериали. “Играчи” и “Българи на три морета” са двата нови сериала, които започват по родния ефир от 1 януари 2016.
Продуцент на пародийната поредица е Андрян Генчовски, режисьор – Мартин Райковски, а
сценарист – Борис Борисов.

Сериалът “Играчи”

“Играчи” е определен като документален филм с пародия (мокюментъри). Неговият стар е на 1 януари от 18:00 ч. Тогава по btv ще бъдат излъчени два епизода. Сериалът проследява ежедневието на три млади момчета. Каръка, Айтито и Американеца са обикновени младежи, които искат да сбъднат мечтите си.
Макар и да са коренно различни като характер, емоции, интереси и външност, те имат много общо помежду си. Какво ли е то? Те са бивши съученици.
Животът им е много интересен и забавен, макар и на моменти да не скучаят от липса на трудности и перипетии.
Айтито – компютърен играч, Каръка – е наивен играч, а Американеца е първокласният играч.
Как ще бъдат изиграни заедно? Ще проследим на нова година.

Ще се заредим с голяма доза хумор и смях.

играчи 1

В ролите зрителите ще видят много свежи и талантливи актьори като Христо Терзиев, Филип Гулашки, Михаил Петров, Марина Колева. В продукцията участват и утвърдени имена, познати на българската публика. Това са: Калин Кирилов, Димитър Георгиев, Жана Яковлева.

“Българи на три морета”

Втората премиера за 1 януари 2016 година е от 22:00 часа и се казва “Българи на три морета”, отново по btv. Продуцентът на предаването е “Междинна станция” ООД. За първи път “Българи на три морета” беше представено в ефира по време на финалния епизод от реалити предаването “Фермата”. Иван и Андрей споделиха със зрителите за най-новото шоу, което предстои на родния екран.

Зрителите ще имат възможността да се забавляват с различни двойки по време на тяхното пътуване в чужбина. Например, известният от реалити шоуто “Къртицата” Емил Каменов, заедно с Габриела Радославова, известна като Мис Джуки, ще обиколят света без да знаят никакви езици и без да са пътували преди това извън родината. Какви ли предизвикателства ще срещнат? Ще се справят ли с ориентацията в градове, където е важно да говориш дадения език?

българи три морета 1

Това много ни напомня на поредицата “Валя и Моро”, които пътуваха по света. Дали този път ще е по-различно? Можем да бъдем сигурни, че абсурдните ситуации, в които понякога попадаме, ще бъдат причина за много смях и забавление, както за зрителите, така и за участниците в продукцията.

Сблъсъкът с националната култура, традициите, порядките и манталитета на местното население със сигурност ще бъдат пречка за пътуващите. Ще им се наложи да общуват, както намерят за добре, да се ориентират, да изпълняват различни задачи, поставени от екипа. Техен враг ще бъде не само чуждата реалност, но и времето, тъй като ще имат определен отрязък, за който ще трябва да изпълнят заръките.
Габи и Емо със сигурност ще се забавляват много. Зрителите ще ги видят и в следващия епизод на предаването, който ще се излъчи на 2 януари от 22:00 часа.

Очертава се интересна година, изпълнена със забавление и смях, предоставена от BTV.
Не пропускайте забавните нови сериали от 1 януари. Защото какво е началото на годината без смях и забавления!

Два нови български сериала през 2016 – „Играчи“ и „Българи на три морета“ 4.00/5 от 4 гласа

Защо да не стартираме новата година с голяма доза смях и забавление! BTV е подготвило за зрители си два нови български сериала, с които ще се започнем 2016 г.

5 thoughts on “Два нови български сериала през 2016 – „Играчи“ и „Българи на три морета“

 1. Kuhnq

  Пети премиерен за България сезон на най-скъпия руски комедиен сериал „Кухня” започва по bTV Comedy на 22 декември

  Reply
 2. Мартин

  Играчи е най-хубавият български сериял!Най-добрият играч е КАРЪЧЕТО!КАРЪКЪТ-ХРИСТО ТЕРЗИЕВ е най-добрият български актийор!

  Reply
 3. rumqna

  Valq i Moro biaha mnogo zabavni iskame pak da gi vijdame… ♥ ili podobni kato tiah mai romite sa po interesni za tova predavane…

  Reply
  • Мариелла Кръстева Post author

   Здравейте.
   Предаването “Българи на три морета” с участието на Емо и Габи започна с много смях и забавни моменти. Надяваме се да продължи да бъде така.
   Валя и Моро също посетиха няколко европейски столици в предишното подобно предаване. Много се забавлявахме и смяхме и с тях.
   Все пак продукцията е на Иван и Андрей и нищо чудно Валя и Моро отново да се появят на екрана.
   Приятно гледане.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *