Йозджан Дениз oт “Част от мен” – донжуан и певец

Йозджан Дениз

Йозджан Дениз е чаровникът от сериала “Част от мен“, който веднага завладя сърцата на българските зрителки. В тази статия ще споделим специално за всички негови почитателки няколко любопитни подробности от любовния му живот и професионалната му кариера, които сме сигурни, че ще ви бъдат интересни.

Петият най-желан ерген в Турция

Ще започнем с това, че според класация, направена от магазинното издание „Учанкуш”, Йозджан Дениз се нарежда на пето място в ранглистата на донжуаните в Турция. Това едва ли ще изненада някого, предвид всички красиви жени, с които е бил свързан животът му. Една от тях е красавицата Едже Услу, по-известна у нас като Ляле от „Сълзи над Босфора”.

Йозджан Дениз - Караман от "Част от мен"Друг от най-любопитните факти от неговия личен живот е, че доскоро е имал връзка с “източната Моника Белучи” – Фахрие Евджен, позната на българските зрители като Неджля от „Листопад“. Жълтите вестници твърдят, че двамата дори стигат до там, че започват да правят планове за сватба, които се развалят, когато Фахрие открива в телефона на годеника си няколко любовни SMS-а, които той си бил разменил с популярна телевизионна водеща.

Сочни клюки, които преди време плъзнаха по сръбските медии, пък го заплетоха в нова интрига – според нея Йозджан е прекарал няколко страстни дни на фестивала в Кан със сръбкинята Даниела (бившата съпруга на Андрей от „Сблъсък“). Тази афера обаче премина без много шум и без коментари от двете страни.

В медиен скандал обаче се превръща друго – Дениз завежда дело за клевета срещу своя бивша приятелка – манекенката Шебнем Шефер, която след като двамата се разделили, започнала да твърди, че той е бисексуален. Повече от ясно е, че като един от най-известните донжуани и желани мъже на Турция, той не може да търпи честта му на мачо да бъде накърнявана.

По повод на всички тези “журналисти”, които винаги гледат да се бъркат в личния му живот, Йозджан заявява: “В момента всички “папараци” дебнат всеки един известен човек и винаги, ама винаги за тях е най-важно от нищото да направят нещо скандално и сензационно, защото скандалът продава най-много в днешно време. Всички т. нар. “журналисти” гледат да омаскарят и да изкарат наяве най-лошото от всяка една звезда. А според мен трябва да е точно обратното – вместо да се бъркат в личния ни живот, те трябва да коментират например работата ни, как се справяме с нея и т. н., както и с какво друго се заминаваме през свободното си време, с какви благотворителни кампании сме се захванали, общо взето – хубави неща.”

Успешна музикална кариера

Всъщност можем спокойно да заявим, че ако Изтокът си има една голяма, истинска звезда, то това е тъкмо Йозджан Дениз. Освен като актьор той се изявява и като режисьор, сценарист, певец и композитор, който има доста успешна европейска кариера и е получавал дори няколко престижни награди от MTV. Въпреки че вече предпочита да отделя повече време на киното и телевизията, Йозджан продължава да прави концерти в Турция и Европа, както и турнета в САЩ, които се радват на огромен успех.

Първият албум на Дениз е озаглавен “Пак ме разплака” и му носи голяма популярност в Турция. Той записва песен и за реклама на “Кока-Кола”, в която взима участие и друга любимка на българските зрители – Джансу Дере (Съла от “Завръщане”).

Йозджан Дениз oт “Част от мен” – донжуан и певец 4.47/5 от 17 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *