Излезе истината за връзката на Рашми и Нандиш от “Моята карма”

Рашми Десаи и Нандиш Сидху

Всички запалени фенове на индийския сериал “Моята карма” знаят, че Нандиш Сидху (в ролята на Виир) и Рашми Десаи (в ролята на Тапася) имат дълга връзка в реалния живот. Но също като в сюжета на поредицата, любовта между тях не успява да намери щастлива развръзка.

През 2001 г. Нандиш и Рашми сключват брак – любовта им, обаче, не трае дълго и двамата се разделят. Но през 2013 г. решават да дадат още един шанс на връзката си, като участват заедно в седмото издание на индийския вариант на танцувалното шоу “Денсинг старс”. Изглежда, че риалитито им действа положително и за кратко време успяват да оправят отношенията си, но само преди няколко седмици двамата обявиха оконачетлния си развод.

Рашми и НандишСветовните медии, обаче, упорито се ровят в “мръсните” им ризи и с надеждата да открият нещо по-пикантно изсипват всички обвинения за пропадналия брак върху ревността и лошото отношение на Рашми. Красивата актриса дълго време пазеше медийно мълчание, но в крайна сметка не успя да издържи на нападките и реши да говори.

В свое интервю Десаи разкри, че през последните три години от живота си е била изключително нещастна. Тя не пожела да разказже подробно за връзката си, но заяви, че й е дошло до гуша от публикации в медиите, които изкарват Нандиш жертва и иска да говори за това. Сподели още, че никога не е подозирала мъжа си в извънбрачни отношения, нито го е ревнувала, както се пишеше в медиите.

“Никога не съм имала проблем с неговите приятелки жени. Никога не съм се съмнявала, че има връзка с някоя от тях. А ако все пак някога съм имала някакви подозрения – питала съм го директно. Никога не съм говорила за това на хората. Но някакси изведнъж стана така, че приписаха всички проблеми на мен. В тази връзка съм вложила 100 % от най-доброто от себе си и не разбирам, защо трябва да бъда представяна в толкова лоша светлина. Още повече, че по цял ден съм на работа и нямам време да се занимавам с подобни неща”, споделя Рашми.

“Нямам представа дали в момента той има връзка с някого. Но дори и да има, аз нямам проблем с това и мога само да му пожелая късмет. Свободен е да живее живота си така, както иска. Никога не съм имала нужда да го карам да потвърждава или да отрича слуховете, които го свързват с различни жени – не ми трябва да знам. Но да ме сочат с пръст и да ме обвиняват, че аз съм била лошата в нашите отношения – няма как да стане. Цялата ми връзка с Нандиш беше ужасна и обидна. Ако исках да говоря, можех да разкрия много неща за него…”

Според Рашми, Нандиш се е съгласил да й даде развод чак цели две години след като тя го е поискала. А през това време животът й е бил истински ад. “В продължение на две години ние нямахме никаква комуникация. Той избягваше всички мои опити за разговор и не искаше да приеме желанието ми да се разведем. Но сега, най-накрая адовкатите му се свързаха с моите и разводът ще бъде по взаимно съгласие”, заяви Рашми.

Актрисата разкри, че покрай предаването “Денсинг старс” се е върнала при Нандиш, защото още го е обичала, но се е отказала да продължава се бори, след като дори и след това е била напълно пренебрегвана от него. “Наистина го обичах. Но никоя жена не заслужава да бъде обиждана, пренебрегвана и да се чувства така, както се чувствах аз през тези години. Затова реших да говоря”, заяви пред света Рашми.

 

Излезе истината за връзката на Рашми и Нандиш от “Моята карма” 3.00/5 от 4 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *