В Малката булка – Джагдиш се жени за Ганга, но е арестуван заради Санчи

малката булка

В последните епизоди на любимия ни сериал „Малката булка” станахме свидетели на поредната доза драма и разтърсващи обрати около любовния триъгълник Джагдиш-Ганга-Санчи, тъй като младият и непостоянен във връзките си с жените доктор разтрогна годежа си с капризната Санчи и така не само успя да предизвика гнева на семейството ѝ, които се почувстваха обидени и унизени от постъпката му. Разбира се всички помним, че истинската причина бяха непризнатите му (доскоро) чувства към Ганга, които нарастваха в неговото сърце от известно време, както и поведението на Санчи, която в разговор с приятелки, случайно дочут от Джагдиш и Ананди, призна своите кроежи да отведе бъдещия си съпруг далеч от семейството му, които изобщо не уважава, колкото и добре да се преструва пред тях. Какво последва от това:

Джагдиш се ожени за Ганга

След смелото си признание пред цялото семейство, относно това коя е истинската му любов, на Джагдиш не му оставаше нищо друго освен да отпътува веднага при нея и да ѝ сподели чувствата си. За щастие той се появи в точния момент, за да се притече на помощ на скромната майка на малкия Ману, която беше задържана в ареста по несправедливите обвинения на подлия и вманиачен по нея Бала. Сега, когато двамата се изясниха и взеха решението да бъдат заедно, узаконявайки връзката си в свещен брачен съюз, виждаме, че техният избор определено не се приема добре от околните. Чувствата на Сумитра към Ганга граничат с омраза и презрение, а по-голямата част от семейството просто не одобряват този брачен съюз – на сватбата им благословия на влюбените даде само главата на семейството.

Санчи опита да се самоубие

Обезумяла от мъка в един от типичните за капризната ѝ личност емоционални пристъпи, Санчи реши, че може да привлече отново вниманието на Джагдиш обратно, като си пререже вените, не знаейки, че бившият ѝ годеник в този момент се венчае за нейната съперница. Санчи разбира се не успя да отнеме живота си, но след настаняването ѝ в болница изпадна в тежко състояние и въпреки загрижеността на нейното съсипано от инцидента семейство състоянието ѝ не се подобрява особено. Тя все още очаква идването на своя Джагдиш, като това допринася за нарастващия конфликт между двете фамилии, а родителите на Санчи не само очакват от семейството на Джагдиш да го вразуми и да го убеди да сключи обещания брак с дъщеря им, но започват да проявяват силно негативно отношение и към Ананди.

Джагдиш е арестуван за опита за самоубийство на Санчи

Младият доктор е много разстроен за случилото се със Санчи, за което естествено се обвинява, също за факта, че близките му са заплашени от семейството ѝ, както и за неблагоприятното положение на Ананди. Ганга го убеждава да посети бившата си годеница в болницата, точно в момента, когато Ману се обръща към него с „татко”. В болницата при Санчи Ира и роднините подават оплакване в полицията срещу Джагдиш, съответно служителите на реда отиват да го арестуват докато е на работа, а Ганга го е посетила, носейки му обяд. Силно притеснена и разстроена Ганга ще се опита да ги разубеди да го оставят. Тъй като молбите ѝ са безпредметни, на нея не ѝ остава друг избор, освен да се обърне за помощ към неговото семейство, по-голямата част от което не я харесва и я обвинява за всичко. Очевидно проблемът е в изявлението на Санчи, че Джагдиш я е измамил, което той самият трябва да опровергае. След всички главоболия и интриги около историята едно е ясно: отношенията между двете фамилии значително са се влошили, но докъде ли ще се разрасне конфликтът? Ще разберем в следващите епизоди на „Малката булка”

 

В Малката булка – Джагдиш се жени за Ганга, но е арестуван заради Санчи 4.60/5 от 5 гласа

One thought on “В Малката булка – Джагдиш се жени за Ганга, но е арестуван заради Санчи

  1. stela

    ganga e mnogo krasiva dobra i sladka i sa mnogo hubava dvoika s djagdi6 no kato se promeni ne e tolkova hubava predi6nata be6e mnogo krasiva ne trqbva6e da q promenqt

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *