Участвай в конкурса за сценаристи и режисьори на Кевин Спейси!

Конкурсът за сценаристи и режисьори на късометражен филм „Jameson Firs Shot”, осъществяван благодарение на носителя на „Оскар” Кевин Спейси – познат ни от „Къща от карти” и компания „Trigger Street Productions”, който се провежда от няколко години насам, за първи път ще даде възможност за участие и на български граждани!

Досега съревнование беше само между представители на САЩ, ЮАР и Русия, но създателите и спонсорите на конкурса възнамеряват да разширят кръга на участниците за изданието му през 2016, като включат в списъка още държави, сред които е и България.

Набирането на участници вече стартира и според правилата на конкурса в него могат да се включат млади и талантливи българи на възраст минимум 25 години, които могат да предложат една увлекателна история, побрана в не по-малко от 5 и не повече от 7 страници на тема „Страхотните и/или неочаквани неща, които могат да се случат, когато се страхуваме по-малко и поканим живота”.

Според правилата на състезанието всяка година във филмите на отлъчените победители участва една известна холивудска звезда и през 2016 г. тази чест ще се падне на Маги Гиленхал, затова във всеки сценарий трябва да има предвидена главна роля за нея.

Маги Гиленхал

За да се включите в съревнованието, е необходимо да изпратите своя проект в срок до 4 януари (17:00ч.) на страницата на конкурса, където можете да видите по-подробно и правилата за участие.

Участвай в конкурса за сценаристи и режисьори на Кевин Спейси! 5.00/5 от 3 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *