“Кухня” Сезон 6 (последен)

Кухня сезон 6

Премиерата на шестия и последен сезон на един от най-популярните руски сериали “Кухня” ще бъде през пролетта на 2016 г. – това обявиха от канал СТС. Началото на снимките на сезона беше поставено през юни 2015 г., като тогава създателите обявиха, че е съвсем нормално и закономерно това да бъде финалът на сериала. Особено след огромния успех на петия сезон, който разби всички рейтинги по гледаемост в Русия.

Главните роли през всичките сезони на “Кухня” се изпълняват от едни от най-обичаните, забавни и популярни руски актьори – Дмитрий Назаров, Дмитрий Нагиев, Mарина Могилевская, Олга Кузмина, Сергей Лавигин, Михаил Башкатов, Валерия Федорович и др. А сценаристите обещават, че в новия сезон страстите в ресторант “Клод Моне” няма да утихнат!

Дмитрий Нагиев: “Нашето шоу надмина очакванията ми! Аз съм много приятно изненадан от нивото на проекта – “Кухня” е един от малкото качествени телевизионни продукти в момента!”

 

Сюжет

Кухня руски сериалСюжетът на сезон 6 отново ще се върти около московския ресторант “Клод Моне”, в който постъпва на работа младият Максим Лавров. Той е обсебен от своята мечта да стане най-добрият готвач в цялата страна и да намери щастието в големия град. И заедно с него в кухнята на столичния ресторант започват да се вихрят страсти, свързани далеч не само с хранителните продукти – Макс се влюбва в младата и красива арт-директорка Виктория (Елена Подкаминская).

Елена Подкаминская: “Честно казано, аз съм влюбена в нашия проект! Със своя страхотен и изключително смешен сценарий “Кухня” е не само една вкусна комедия, но комедия с наистина добър вкус”.

Учител и гуру на Макс в ресторанта се явява главният готвач – Виктор Баринов. Той е истински куриоз в кухнята – знае как да угоди и да задоволи дори и най-придирчивите и взискателни вкусове на клиентите от ресторанта само с една чиния, пълна с гъши дроб и картофи. Но, от другата страна, на скалата на неговия гений се намират и всички възможни и невъзможни пороци – алкохол, хазарт, непоносим характер, гняв и т.н.

Самият актьор Дмитрий Назаров споделя за героя си: “Той по принцип живее в Париж, но поради непредвидени обстоятелства му се налага да се премести в Москва. А фактът, че е любител на питиетата и на това да крещи на персонала – това е просто вид поза. В действителност той притежава една изключително фина натура и душевност, която никога не се е появявала заради трудните отношения, които има с баща му. Той просто се преструва, че не му пука. В действителност това, че се кара с всички го наранява. И когато дойде моментът на помирение, всеки път преживява истински катарзис. Надяваме се, че публиката ще го почувства. Може би този сериал ще помогне на хората, които изпитват затруднения в общуването със семейството, с близките и с колегите си, да предприемат първата стъпка и да се променят. ”

Как точно обаче ще се развие сюжетът в последния шести сезон, все още се пази в пълна тайна. Единственото, което ни остава, е да чакаме, но едно поне се знае  със сигурност – предстои ни да получим отговори на всички въпроси, които сме си задавали досега!

 

“Кухня” Сезон 6 (последен) 4.82/5 от 11 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *