“Кварталът на богатите” се завръща с втори сезон по bTV

Кварталът на богатите

Турската адаптация на популярния американски тийнейджърски сериал “The O.C.” се завръща в родния ефир. Вторият сезон на “Кварталът на богатите” ще започне на 5 юли веднага след края на друг турски хит – “Част от мен”, и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч.

Първият сезон на тийн драмата с оригинално заглавие Medcezir (буквален превод “Приливи и отливи”) се излъчи миналото лято и предизвика огромния интерес на българската публика. Най-голяма заслуга за това безспорно имат двамата главни актьори – Чаатай Улусой (познат ни и от “Огледален свят”) и Серенай Саръкая (получила титлата “Мис Турция Вселена 2010”). Те са млади, те са красиви, талантливи, чаровни и за кратко време се превърнаха в звезди навсякъде по света, където мега продукцията се излъчва.

Други известни актьори, които отново ще гледаме в “Приливи и отливи”, са Баръш Фалай (“Езел” и “Момичето с червения шал”), Мине Тугай (“Времето лети”), Хазал Ергючлю (“Север-Юг”), Танер Йолмез, Хазар Ергючлю, Джан Гюрзап, Метин Акдюлгер и др.

Кварталът на богатите сезон 2„Предстои един незабравим сезон” – споделя вълненията си сценаристката Едже Йоренч. Също както се случва в реалния живот, така и на екрана ни предстои да станем свидетели на много вълнения, безброй различни емоции, красива любов и малко тъга.

„Новият сезон ще бъде още по-екстремен и ще ни подложи на изпитание… Тази година е годината на съзряването” – казва красавицата Серенай. За главните герои Яман и Миря тя споделя, че предстоят много емоционални и трудни моменти. Двамата са разделени, въпреки че още се обичат и най-голяма вина за това има и семейството на Мира.

Какво ще се случи във втори сезон

Любовен четириъгълник, безброй изпитания и много перипетии предстоят пред любимите ни герои в така дългоочаквания втори сезон на “Кварталът на богатите”. Специално за най-нетърпеливите му фенове ще повдигнем леко завесата и ще издадем малко от сюжета.

В края на първи сезон видяхме как Селим и Ендер катастрофираха и стана ясно, че Ендер е загинала. А това ще промени съдбата на всички. Нейният баща Асъм става коренно различен след смъртта й, Селим също се затваря в себе си. Той заедно с Яман и Мерт започва да обикаля с яхта в морето с цел заедно да успеят да преодолеят скръбта си и да превъзмогнат загубата. Заедно с това Яман се впуска с множество мимолетни авантюри и връзки, за да забрави Мира.

Скоро обаче Мира и Оркун се завръщат в Истанбул. Тъкмо тогава Яман вече е започнал връзка с Елиф и това кара русокосата красавица да ревнува. Но Яман не остава по-назад – той също изпада в дива ревност, когато вижда, че Оркун целува Мира без да знае, че всъщност е насила. Точно тогава настъпва и най-големият обрат в сюжета – Яман започва да си мисли, че те двамата имат връзка и че са влюбени. Така четиримата заплитат сложен любовен четириъгълник, от който изглежда, че няма излизане. Приятелите им обаче са на мнение, че е крайно време двамата да се съберат и решават да вземат нещата в свои ръце. Така те измислят ловък план, който по всичко изглежда, че ще се увенчае с успех.

 

“Кварталът на богатите” се завръща с втори сезон по bTV 5.00/5 от 1 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *