Леонардо ди Каприо по-близо от всякога до Оскар

Леонардо ди Каприо

Тазгодишната осемдесет и осма церемония по връчването на престижните филмови награди “Оскар”, която ще се проведе на 28 февруари, се очаква да донесе много радост и дългоочакваното признание на Леонардо ди Каприо, който за пореден път е номиниран за златната статуетка – тази година заради ролята си в “Завръщане” от мексиканския режисьор  Алехандро Гонсалес Инярито.

Във филма Лео смело се бори с мечка, но дали ще успее да се пребори и с конкуренцията за наградата в реалния живот. Останалите номинирани в категорията “Най-добра мъжка поля” за 2016 г. са Брайън Кранстън за филма “Тръмбо”, Мат Деймън за “Марсианецът”, Майкъл Фасбендър като “Стив Джобс” и Еди Редмейн за “Момчето от Дания”.

Според филмовите критици шансовете на Леонардо тази година са значително по-големи от преди, особено след като Гилдията на филмовите актьори в САЩ го награди именно за ролята му в “Завръщане”, като най-добър актьор. Гилдията е съставена от близо 165 кино и телевизионни актьори, които връчиха своите награди на много други, сред тях се отличи и Кевин Спейси за блестящото си представяне в “Къща от карти“.

Да стискаме палци на Лео, след всички усилия и след борбата с мечката, най-после да се докосне до мечтаната статуетка!

Леонардо ди Каприо по-близо от всякога до Оскар 5.00/5 от 3 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *