Малката булка е с 2000 епизода и все още подкрепя жените!

Малката булка

Да им е честито!

Сериалът „Малката булка”, който се радва на невероятен интерес от страна на българската публика, в Индия не само забавлява зрителите, но също така и предава социални послания от огромно значение за индийското общество.

Историята за детето булка, която в Индия се излъчва вече в продължение на 7 години, докато в българския ефир присъства едва от 2, наскоро спечели обществено признание в родината си – като най-дълго излъчвания индийски драматичен сериал. „Малката булка” е достигнала рекорд от близо 2000 епизода.

Ролята на целия екип и посланието им

Основателят на индийската медийна компания „Sphereorigins Multivision Pvt Ltd”, позната още като „Sphere Origins”, Сунджой Уадхуа, който е и сред виновниците за съществуването на „Малката булка”, като основен продуцент, сподели благодарността си и своето мнение за работата на целия екип досега пред „Times of India”: „Ние сме изключително щастливи за рекорда на нашето шоу. „Малката булка” винаги е вярвала в увеличаването на осведомеността на обществото за социалните проблеми като брака между деца, повторния брак, образованието на жените и сравнително отскоро – престъпленията срещу жените. Отчасти на гърба ни лежи тежка задача, поставена ни от публиката, но от друга страна сме ѝ благодарни за една добре свършената работа – за нейната безсмъртна подкрепа от самата поява на предаването. Ние гледаме напред, за да определяме и променяме стандартите в индустрията, както и самата нея. Признанието трябва да се даде на целия екип – от нашите талантливи сценаристи, звездните изпълнения на актьорите, брилянтния режисьор, невероятните техници, усърдния екип за производство и поддръжка на канала. Горди сме, че предаването беше част от съдбата ни и съм сигурен, че всички хора, свързани с него, биха споделили същите чувства.”

За проблемите на Индия

Според създателите любимият драматичен сериал на много българи се опитва да покаже реалността в провинциите на Индия и отстоява позицията си срещу женското овластяване чрез силния женски главен образ. Дори окуражава развитието в образованието на младите момичета, като в същото време се бори с други известни проблеми, с които се сблъскват жените не само в Индия, но и в световен мащаб – например домашното насилие.

Специални благодарности

Главният изпълнителен директор на телевизия “Colors” Рай Наяк също коментира:„През всички тези години „Малката Булка” стана ключов определител за нашата работа и неговият успех е синонимен на нашия успех – като канал за забавление. Това пътуване беше невероятно и бихме искали да благодарим на нашите зрители за тяхната безкрайна любов и подкрепа и на екипа, който се стремеше да превърне това мечтано събитие в реалност. „Малката Булка” е пионер в създаването на социалната телевизионна драма и това, което изпъкна в забележително пътуване на сериала, беше проникновеното съдържание, въздействащият сюжет и вдъхновяващата актьорска игра.”

Актрисата Торал Распутра, която последна се въплъти в образа на Ананди и е част от шоуто от две години, сподели: „Имах щастието да изпитам множество от емоции, докато живеех живота на Ананди в „Малката Булка”. Искам да благодаря на зрителите за тяхната подкрепа, защото с нея ние постигнахме 2000 епизода. Сега гледаме напред към постигането на още много такива значими успехи в бъдеще.”

 

 

Малката булка е с 2000 епизода и все още подкрепя жените! 5.00/5 от 4 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *