Малката булка 432 епизод – очакваме много тъга и сълзи

Малката булка

Какво ще се случи в следващия епизод на индийския сериал „Малката булка”:

На партито

Всичко изглежда чудесно на нощното парти, на което оставихме любимите си герои в последния епизод. Обстановката е задушевна и уютна и предразполага всички носталгично да погледнат назад към миналото, където ги чакат прекрасни и топли спомени от времето, когато са се радвали на присъствието на Ананди сред тях.

За жалост, именно тези топли спомени за някои стават причина да се върнат към преживяната болка от раздялата с любящата, нежна и лъчезарна Ананди, която се опитва да си припомни сцени от детството си, убягващи на ума ѝ.

В опитите си обаче без да иска успява да разстрои Джаги, за когото миналото има по-голямо значение, отколкото изглежда. Кога ли най-после той ще успее да преодолее чувствата си и носталгия и дали причината не е във факта, че просто не иска да се откъсне от миналото?

Ще видим Джаги разстроен да бяга от партито и да се затваря сам със спомените си за Ананди, както и последвалата го загрижена Ганга, която тези спомени и поведението на Джаги също ще накарат да страда.

Всичко рязко се променя

Оказва се, че приятното парти и веселата обстановка изведнъж се преобърнат, защото всички крият с фалшивите си усмивки много сълзи, носталгия и тъга, знаейки, че Ананди скоро няма да бъде с тях.

Ще станем свидетели на коренната промяна в атмосферата, която от весела и задушевна става трагична и силно емоционална – въпросът е как всички ще се разделят отново с Ананди, ще я пуснат ли, ще преодолеят ли загубата ѝ, ще се опитат ли да я спрат?

Сърцето на Ананди за пореден път ще се разкъсва на две – поделено между всичките ѝ близки и обичани хора от нейното минало, които толкова много ѝ липсват и прекрасния Шив, който в същия момент е тъжен и унил поради факта, че нашата малка булка не е до него.

Междувременно в болницата

Молитвите на всички са били чути и Ману в момента се възстановява от операцията и може би дори ще бъде в съзнание след нея. За жалост всеобщото щастие, което споделят и Ганга, и Джаги ще бъде помрачено от родителите на Ратан. Те ще се опитат да си приберат Ману с аргумента, че е техен внук. Как ще пробват да го направят и дали ще успеят? Ще се примирят ли Ганга и Джаги с поредната загуба на близък човек, който трябва да напусне живота им, особено след Ананди?

Със сигурност следващият епизод ще бъде много емоционален, така че се пригответе да съпреживеете мъката и болката от раздялата с близките на любимите ви герои, които ще се изправят за пореден път лице в лице със страданието и несправедливостите на живота.

Малката булка 432 епизод – очакваме много тъга и сълзи 5.00/5 от 3 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *