Малката булка: Ананди е бременна

Казан търси дъщеря си в дневната стая. Но Субадра е там, а тя го гони от помещението, заради болестта му. Той от своя страна приема тези думи от лелята за обидни и си мисли, че трябва да разговаря с Ананди.

Нанду и Джагдиш пък отиват на джогинг. Младия мъж обяснява на детето за отношенията между мъжете и жените. Нанду е разтревожен от тези връзки.

В откровен разговор между Субадра и Ануп, той я пита дали е правилно да се сдобри с Алок. По този начин двамата ще изгладят моментните им напрегнати отношения. Лелята на Ануп го посъветва, че по-важно е неговото щастие и да поставя себе си на 1-во място.

В склада е Муним, но при него отива Нанду и заявява, че той ще остане сам, за да чака майка си, а Муним да се прибира.

Шив влиза с гръм и трясък в къщата. Заявява пред цялото семейство, че нещо не е наред с Амол. Цялата фамилия тръгват навън. Единственото, което виждат е как Амол кара колело.

Улисан Нанду тръгва навън, но момчето оставя включен главния прекъсвач включен. По това време Ананди е в храма. Тя се моли за своя баща. Отправя благодарности към Бог за Санчи и Вивек, които са се сдобрили. Младата жена телефонира на Вивек, за да я прибере от храма. Тя си тръгва оттам, но и става лошо и припада на улицата. Намесва се непозната жена, която казва, че е лекар и започва да преглежда състоянието на Ананди. Пристига Шив, който е шокиран от гледката. Непознатата жена го успокоява като му казва, че всичко е наред и, че ще става баща.

В склада избухва пожар. За нещастие Гена се оказва точно там. Нанду вижда пламъците и започва да крещи за помощ. Те изваждат огромен късмет с появата на Ниранджан. В последния момент той успява да спаси Гена. След това я завежда до близката болницата. Жената ще се оправи, но лекарите са разтревожени за състоянието на Ниранджан, който е с опасност за живота, заради дима, който е вдишал.

Ананди вече е в болница, а там лекар потвърждава нейната бременност. Цялото семейство е щастливо от радостната новина.

Състоянието на Ниранджан продължава да е без промяна, Гена се притеснява за него. Вина чувства Нанду, който се моли за възстановяването на мъжа. Най-после малкото момче приема Ниранджан за свой баща и след като се стабилизира го моли да остане в къщата с тях.

Казан предупреждава Ананди да стой далеч от него, заради инфекциозното му заболяване, но той все пак е щастлив. Субадра предлага сушени плодове на Ананди, но младата жена има колебания дали да ги вземе, след като си припомня как тя е слагала дрога в прасада.

Малката булка: Ананди е бременна 5.00/5 от 2 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *