В Малката булка Джагдиш изненадващо казва „да” на Санчи

Малката булка

В последните епизоди на „Малката булка” се насладихме на много неочаквани изненади и прояви на смелост от страна на любимите ни герои, които изправяйки се срещу общото мнение отстояваха себе си и собствената си воля. Разбира се говорим за постъпката на Санчи в наскоро излъчените серии по „Нова телевизия”, която защити правото си на избор за кого да се омъжи и призна пред цялото семейство за любовта си към Джагдиш.

Действията ѝ може би бяха продиктува ни от капризи, които са типична за леко разглезената Санчи, а може би бяха истинско доказателство за това на какво е готова, за да бъде със своя любим. Важно е да отбележим, че с поведението си тя се противопостави на традицията с уредените бракове, която, въпреки че е отживелица, все още се среща на места в Индия и която е вдъхновила и създателите на „Малката булка”.

Как Джагдиш шокира и натъжи Ананди и Ганга?

Положението около любовния триъгълник – Санчи, Джаги, Ганга доста се усложни не само благодарение на признанията на Санчи, но и поради чувствата на Ганга, които очевидно още не са утихнали, след като тя все още обича бившия си съпруг, но не желае да му пречи и да му навлича излишни неприятности. В крайна сметка съдбата (и сценаристите) стовариха и двете героини на рождения ден на Джаги, на който ще се развие и драматичната развръзка, тъй като освен подарък за рожденика Санчи възнамерява да му направи предложение за брак, въпреки опитите на семейството ѝ да я вразуми.

Но най-неочакван в цялата ситуация ще бъде отговорът на Джаги, който ще зарадва цялото семейство и в същото време ще шокира най-вече Ганга и Ананди. Джагдиш ще приеме отправеното предложение и ще се съгласи да се ожени за Санчи. Въпреки радостта на почти всички присъстващи – като изключим споменатите вече Ананди и Ганга, ще видим Шив объркан от случващото се и подвластен на смесени чувства. Дори и да вижда малката си сестричка щастлива, той изпитва съмнения относно това дали встъпването в брак с Джагдиш е редно, а и може би съмненията му са основателни.

Коментарът на актрисата Руп Дургапал

Самата Санчи или по-точно актрисата Руп Дургапал коментира във връзка със случващото се на малкия екран:” Санчи просто няма думи, тя е толкова щастлива, в момента, в който чува Джаги да приема нейното предложение. Тя първоначално преминава през състояние, в което е изгубила всичките си надежди, след като е признала чувствата си на Джаги.

Въпросът, който остава е защо всъщност Джагдиш казва „да” на Санчи, като се има предвид отношението му към Ганга, както и към Ананди? Дали това не е тактика, чрез която иска да влезе в дома на Ананди, за да отново бъде близо до нея? Със сигурност ще очакваме да разберем отговора на този въпрос в следващите епизоди!

В Малката булка Джагдиш изненадващо казва „да” на Санчи 4.67/5 от 6 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *