Малката булка: Субатра продължава с интригите

В следващите епизоди баба Калияни ще вдигне сватба, а интригите, направени от Субатра продължават.

Развръзките в сюжета се разплитат все по-неочаквано. Раки има проблеми с финансирането на образованието си, но Санчи ще й помогне в това начинание. Разстроен от факта, че съпругата му печели повече от него е Вивек. Санчи не може да продължи с работата, заради поредните пиянски изцепки. И тя решава, че е най-добре да напусне. Но нейната оставка не е приета от директора на фирмата, в която работи. Но Санчи е непреклонна. Младата жена предпочита да остане у дома си, в името на семейното щастие. За проблемите между двамата се досеща свекърва й. Но възрастната дама няма смелост да се намеси в отношенията между тях. Накъде ще се развият нещата в семейството, ще стане ясно съвсем скоро.

Калияни и Джагдиш решават да оженят отново Гена, този път за Ниранджан. Вдовицата усеща, че семейството й крой планове зад нейния гръб. Тя заявява, че Васант е единствения й мъж и никой друг не може да го замести. Младата жена иска от Ниранджан, той да напусне къщата, а тя заявява на Нанду, че ще му помага за домашните. Мъжа оставя бележка за сбогом с момчето. Нанду тръгва да го търси, но не го намира. Всичко това разстройва Нанду и той се обръща срещу Гена. Момчето избягва от вкъщи и е похитено от неизвестни мъже. Уплашената му майка започва да го търси, но без резултат. Ниранджан се оказва наблизо и спасява момчето. Двамата се връщат в имението. А Нанду има молба към цялото семейство. Той иска от тях, те да позволят на учителя да остане да живее с тях.

Гена е принудена да приеме решението на Калиани, защото осъзнава, че е наранила Нанду. Младата жена признава пред бабата, че ще се омъжи за Ниранджан, но иска помощ, за да се справи с болката по смъртта на Васант. Доволен от моментното състояние и предстоящата сватба е Джагдиш. Той застава на страната на Гена и й споделя, че би я подкрепил независимо от нейното решение.

В същото време Субатра продължава с интригите. Тя подтиква Ануп против Ананди. И го кара да иска част от наследството от Прем. Мини опитва да го разубеди, но той не я послушва, защото е подведен от Субатра и иска своето.

При всичката тази суматоха инфаркт покосява Прем и се озовава в болница. Той решава да угоди на своя син. Прем ще раздели наследството си по равно на синовете си. Ануп съжалява за постъпката си и мисли да се откаже от желанието си, Субатра отново се намесва и иска от него да доведе нещата докрай.

13902683_1236899556354596_8289252353285716857_n

Шив разбира, че баща му е в основата на решението на Прем, но не го разубеждава да се откаже. Лекарят на Амол има важни новини за него и за състоянието на сина му. Момчето е по-добре и вече може да движи по малко краката си. При все това, то трябва много да се пази, за да може да проходи. Новината безкрайно много радва Ананди и Шив, които се надяват скоро чудото да се случи.

Нанду научава за сватбата между майка му и Ниранджан и се разстройва. Джагдиш и Калияни го успокояват като му казват, че всичко това е за доброто на цялото семейство. Малкото момче отива, за да говори със своя учител и му казва, че се радва, че Ниранджан ще се омъжи за Гена.

Ананди и Шив кроят планове за преместването си в отделна къща, където да са далеч от семейните проблеми. Младата жена се притеснява, че се крият сама, но си дава сметка, че просто няма друг избор. Голямата тайна на Ануп, че той е бащата на Шив е разкрита от Субатра. Какво ще направи лошата героиня в “Малката булка” ще стане ясно много скоро.

Калиани разкрива пред Джагдиш и Ганга ,че Гена и Ниранджан ще се омъжат. Ананди и Шив опитват да разубедят Ануп да се откаже от подялбата на наследството. Но мъжа им казва, че баща му така е пожелал. Ананди започва да има съмнения, че Субадра има пръст в това и казва на Шив за това. Калиани разпитва дали Джагдиш е говорил с Ниранджан, но младия мъж все още не го е направил и обещава скоро да го стори. Пред семейството са прочетени документите за наследството от адвокат. Алок заявява, че се отказва от разделянето на наследството, но неговия баща го спира.

Амол изпитва силни болки и заради това отказва да се упражнява. Новините, които са съобщени на Ананди от лекарите не са добри. Според тях има възможност той да не се оправи. Ананди дава обещание, че ще мотивира своя син, за да започне да прави физически упражнения

Ниранджан научава добри новини за сватбата от Джагдиш, а Нанду е зад вратата и чува всичко и се разстройва. Ганга и Джагдиш с общи усилия убеждават Нанду, че сватбата на майка му за Ниранджан е за добро.

Вивек и Санчи се разхождат заедно. Те разговарят помежду си, а Санчи споделя, че шефа й Митал Вивек я съди, че ползва номера, за да се издигне във фирмата. Разговора между двамата върви гладко и Санчи споделя, че й е било много приятно.

Според Калиани всичко се нарежда прекрасно и тя е щастлива от тази факт. Възстановяването на сина на Ананди върви добре, тя успя да го накара да положи усилия.

Ниранджан и Нанду споделят един на друг, че се радват за предстоящия брак. Мину предупреждава Ануп, че продажбата на апартамента му не е добър ход. Санчи се оттегля от работата си и мисли, че по този начин драмите й с Вивек ще приключат.

Шиврастав посещава Джагдиш и иска от него да се присъедини към неговата партия. Младежа отклонява предложението, но мъжа му предлага пари. Джакдиш още веднъж се отказва от членуването в партията. Субадра иска от Ануп той да започне бизнес като на Ананди и Алок, за да им отмъкне клиентелата.

Малката булка: Субатра продължава с интригите 5.00/5 от 5 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *