Падащи звезди и нови попълнения в индийския сериал Малката булка

Малката булка

За близо 400 епизода видяхме много предизвикателства на съдбата, през които преминаха героите на “Малката булка” – един от най-гледаните индийски сапунени сериали в България, а и не само. Въпреки това на тях им предстои още много, защото “Малката булка” има за цел да ни покаже как се развива животът на Ананди – момиче, омъжено на 8 години, принудено от остарели традиции твърде рано да се превърне в жена и да влезе в ролята на съпруга и майка. Нейната история, която през 2012 г. спечели награда за най-добър драматичен сериал Indian Telly, както и титлата най-добър ежедневен сериал отново на Indian Telly през 2009 г., освен доста висок рейтинг има и излъчени близо 2000 епизода. Тъй като тук в България сме видели едва около 400 от тях е нормално за всички верни фенове на сериала да се питат какво ще се случи в оставащите приблизително 1600?

Много актьори ще си тръгнат

До 2014 г. много второстепенни герои са напуснали шоуто като Ануп Сони и Смита Бансал, но може би най-силно от всички, макар и да са второстепенни, се усеща липсата на Авинаш Уадхауан. Той изпълняваше ролята на бащата на Сидхарт Шукла (Шивраж).

Авинаш Уадхауан

За напускането си Авинаш споделя: “Общо взето не исках да играя ролята на дядо. Също така сключих договор и с друга филмова компания и ми се налагаше да пътувам извън страната. Благодарен съм, че продуцентската къща и телевизията ми позволиха да напусна.” Той допълва, че не възрастта е проблем, колкото самият образ от сериала -“Мой приоритет е да играя силни и властни характери, много бих се радвал да влизам в ролите и на по-млади образи, но телевизията не ми го позволява. Въпреки че мъжете на моята възраст са си истински герои на големия екран.”

Но като оставим на страна второстепенните персонажи, една от най-шокиращите новини за феновете беше, че не друг, а самата Ананди ще бъде играна от различна актриса.

Пратюша Бенерджи

Оттеглянето на Пратюша Бенерджи (втората Ананди) от “Малката булка” очевидно не е било изцяло по нейно желание и по-скоро е свързано със сериозни неразбирателства между нея и създателите на сериала. След като напусна шоуто, Пратюша участва в различни продукции и в 1-2 реалита, но след играта си в “Малката булка”, не е изпълнявала по-завладяваща роля.

От друга страна тя очевидно изпитва удовлетворение и от тези свои сравнително по-незначими изяви, като смята, че дори участията ѝ в реалити предавания са се отразили доста добре на нейната кариера: “Това беше огромен учебен опит. Мисля, че реалитата ме промениха към по-добро. Те изкарат наяве най-доброто от теб, когато си под огромно напрежение.”

Пратюша Бенерджи подала оплакване в полицията срещу приятеля си

Пратюша Бенерджи

За съжаление, както в кариерата, така и в личния живот Пратюша е съпътствана от проблеми и скандали, заради силния си темперамент. През 2013 г. медийното пространство избухна, около шумната ѝ раздяла с бившия ѝ дългогодишен приятел бизнесменът Макранд Малхотра. Техните отношения бяха компрометирани от слуховете, че звездата от “Малката булка” е подала оплакване срещу приятеля си в полицията. Актрисата обвинила Макранд във вербално насилие и смъртни заплахи, отправени по неин адрес. Тя твърди, че: “Той ме обиждаше и заплашваше по телефона в продължение на три дена. След това дойде у нас, за да обижда мен и семейството ми. Дори ни заплаши, че ще ни нарани. Нямах друг избор, освен да подам оплакване в полицията.”

От друга страна Макранд има съвсем различен поглед над случилото се и споделя коренно различна история за инцидента – “Пратюша и аз имахме връзка за около 2 години. Очевидно съм станал до известна степен обсебен от нея, но трябва да знаете, че тя ми изневеряваше. Затова отидох до тях, за да се изясним веднъж за винаги. Обаче Пратюша не ме прие. На следващия ден, когато бях у своята приятелка Сара Кхан (тя също така е най-добра приятелка и на Пратюша) Пратюша ме засипа с обаждания. Казах и да не ме търси, а тя се разгневи, намеси и баща си в историята, като му разказа, че съм я тормозел. От своя страна баща ѝ ме обиди и заплаши, че ще ме убие. Записал съм целия разговор. Пратюша разбра, че възнамерявам да подам оплакване  в полицията и започна да ме умолява да не го правя. Затова се отказах, но по-късно получих обаждане от полицейското управление, с което ме информираха, че бившата ми приятелка е пуснала оплакване против мен. Отидох там и им дадох да чуят записа и всъщност полицаите бяха тези, които ме убедиха да направя контра оплакваме срещу Пратюша и баща ѝ, както и стана.”

Няма да задълбаваме във въпроса коя от двете коренно различни версии е вярната – две неща са ясни: първо – някой си измисля собствен драматичен сценарии, достоен за Холивуд и второ – Пратюша и Макранд не са подходящи един за друг.

Втората Ананди очевидно вече е преживяла болезнената раздяла и според слуховете в момента се вижда с актьора-продуцент Рахул Радж Сингх. Основанията за това са, че звездите не веднъж вече се появяват заедно на различни партита и по поведението им личи колко са близки, но засега никой от тях не е потвърдил окончателно. Това, което споделят един за друг е, че са много близки приятели и силно ги свързва принадлежността към един и същ роден град.

Пратюша и Рахул

Третата Ананди

Новата малка булка, която замести актрисата Пратюша Бенерджи се нарича Торал Распутра, както вече е известно на верните фенове на сериала и ще изпълнява ролята на Ананди като майка, отделена от дъщеря си Нимболи.

Торал Распутра

Въпреки че публиката много добре и много бързо прие Торал в ролята, тя споделя в интервю своите първоначални притеснения – “Удоволствие е за мен да бъда част от “Малката булка” за толкова дълго време. Това  е много интересна история. Първоначално бях скептично настроена, относно това да замествам друга актриса, играейки Ананди. Беше предизвикателство и никога досега не съм имала роля, в която трябва да замествам друга актриса. Пратюша беше вече много популярна като Ананди и бях доста притеснена за неизбежните сравнения, които биха могли да се направят. Тъй като е култово шоу по индийската телевизия, поех риска и сега съм доволна, че публиката ме прие. Сега съм много по-спокойна.”

Започвайки да играе Ананди през 2013 г., Торал се изправя пред мъките на майка, която е отделена от дъщеря си, но за щастие, по последна информация, към 2000 епизод на предаването нашата главна героиня най-после ще се срещне отново с детето си.

Да се надяваме, че от “Малката булка” можем да очакваме още много подобни щастливи развръзки, а ние междувременно ще продължим да следим любопитните подробности и новата информация около вашия любим сериал.

 

Падащи звезди и нови попълнения в индийския сериал Малката булка 4.18/5 от 28 гласа

5 thoughts on “Падащи звезди и нови попълнения в индийския сериал Малката булка

 1. Angelina

  Az mnogo haresvam Malkata bulka i go gledam vsqka vecer Dano da ne svirshi filma no mi e jalko che Pratusha ce e pocinala 😥😥😥

  Reply
 2. Лили Георгиева

  Много,много жалко за загубата на младото момиче -Пратюша Бенерджи! Бог да я прости! Невероятно но факт! Как не се намери някой да и помогне! Много жалко!

  Reply
 3. Донка

  Много харесвам сериала “Малката булка”, защото проблемите които разглежда са вечни и космополитни за всички хора по земята независимо от раса, принадлежност към общност, държава или племе. В широката палитра от герои всеки човек може да намери своя образ – от отвратителната Санчи до вълшебната Ананди и нейната вече помъдряла и израстнала в своя житейски опит баба Калиани.. Освен това има много мъдрост, много може да научи човек от житейския опит на Калиани Деви, . Изгледах всички серии в интернет които са преведени на руски. Много ми е мъчно, че един такъв положителен герой като Шив ще умре.
  Колко са така разумни и добри момчета у нас.- не повече от 1 %. А Шив е пример за подражание – с поведението си, с разсъжденията си, с държанието си. Мъчно ми е, че не дочака собствените си деца, но

  такова е виждането на сценариста.
  Харесвам много сериала, действа ми много положително и ще го гледам докато продължава да се излъчва.

  Reply
 4. Теофана Текелиева

  Бих искала да зная,ще продължите ли да пускате епизодите на филма “Малката булка” от 1631-1632 и нататък?Аз изгледах всички до тях с превод на руски език. Сега ги спряхте.Обикновено ги гледам късно и то по един -два понякога.

  Reply
  • Мила Post author

   Здравейте,
   “Tv новини” е медия, която само дава информация за актуални сериали и предавания от българския ефир и не отговаря за тяхното разпространение в Интернет.
   Ако имате някакви въпроси, свързани с материалите, публикувани на нашата страница, можете да ни пишете на имейл адрес editor@tvnovini.com

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *