Какво предстои в Малката булка – Шив е отвлечен!

Шив и Ананди

Преди празниците се разделихме с Шив и Ананди, отпътуващи към Кашмир с желанието да изживеят един незабравим и изпълнен с любов меден месец, но очевидно пътуването наистина ще бъде незабравимо в един по-неприятен смисъл.

При кацането си в кашмир Ананди и Шив са посрещнати от бъбривия дърдорко Абдул, който се заема със задачата да бъде техен водач по време на престоя им. Наслаждавайки се един на друг, Ананди и Шив ще получа още един повод за щастие, когато научат, че Гена е бременна. Новината ще накара влюбената двойка да помечтае за свое собствено дете на фона на романтичната обстановка.

Санчи продължава с опитите си да достигне до сърцето на Джаги

Те купуват заедно подаръци, а в последствие тя дори му сервира обяд, въпреки че той не е свикнал някой да му сервира. С тези свои действия Санчи изненадва всички в къщата, но с това не се изчерпват опитите ѝ да впечатли своя възлюбен. Тя заявява, че доброволно ще поеме грижите за болния Даду, тъй като Ананди я няма.

Колкото до почти успешните опити да флиртува с Джаги, те за пореден път ще бъдат осуетени от чувства към Ганга, от която Санчи силно ревнува. Засегната, ще се постарае да злепостави Ганга, настоявайки на това колко е несръчна, но обвиненията ще ударят на камък, когато Джаги се застъпи за бившата си възлюбена.

Приказката се превръща в кошмар

Докато Шив и Ананди се наслаждават на романтична почивка, летят с балон, замерват се със снежни топки и карат ски, Ананди претърпява малък инцидент и си навехва крака. Загрижен за своята любима, Шив моментално ще се отправи към аптеката, за да ѝ донесе болкоуспокояващи.

Шив се забавя твърде дълго и това кара Ананди да се безпокои. С помощта на Абдул те го издирват под дърво и камък, но никой не може да им помогне, дори полицията се оказва безсилна. Ананди е силно разтревожена и страхът и нараства, когато Шив не се появява и на следващата сутрин. Неговата любяща съпруга не издържа и водена от безумство и любов, решава сама да обикаля улиците в търсене на съпруга си, показвайки снимката му на минувачите.

Начинанието изглежда обречено на провал, докато…

съдбата не се усмихва на смелата героиня. Непозната жена твърди, че знае кой е Шив, както и къде е, въпреки че определя като лош човек. Ананди е объркана, но позволява на непознатата да я отведе до местонахождението на Шив.

Историята се заплита още повече, когато Ананди попада на сватба, в която младоженецът, макар и почти в безсъзнание и принуждаван на сила, е нейният съпруг Шив, а младоженката – друга непозната жена. Всички присъстващи, които са роднини на булката, твърдят, че истинското име на Шив е Викрам, който чрез коварство е съблазнил и подвел невинно момиче и сега трябва да поеме отговорност за действията си, като се ожени за нея. Така оставяме Ананди отчаяна, опитваща се да докаже невинността на Шив и да го спаси, но и може би със съмнението дали наистина познава мъжа, когото обича.

 

 

 

 

 

 

 

Какво предстои в Малката булка – Шив е отвлечен! 5.00/5 от 3 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *