Михаил Билалов

Михаил Билалов

Михаил Билалов е роден в Русе през 1965г.в семейство на актьори. Отраснал е в Бургас. Завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“.

През 1994г. получава „Аскеер“ за изгряваща звезда в постановката на Здравко Митков “М. Бътерлай”, след което изчезва от сцената за 15 години. Напуска България и се мести в Париж, Франция. Там сменя различни длъжности: секретар, продавач, работи в рекламна агенция и обучава кандидат-студенти по актьорско майсторство.

Завръща се на българската сцена с Икар за главна мъжка роля в представлението „Козата, или коя е Силвия? на Явор Гърдев.

В „Под прикритие” – Билалов се превъплъщава в Петър Туджаров (Джаро) – най-големият и жесток мафиот.

Ролята на Джаро

Джаро е роден в елитно семейство, в което се държи на образованието. Съответно завършва висше в Москва, след което се завръща в България, където става полицай. По-късно, познанията, придобити по време на службата, му помагат да се превърне в перфектния престъпник.

Джаро е единственият жив мафиот в България, минал 50 години. Той е бос на една от най-опасните престъпни групировки в страната, която се занимава с всякакви нелегални бизнеси, от които печелят много пари. Благодарение на тях, част от българските политици проявяват интерес към Джаро и искат да го спечелят като съюзник. Външният вид на Джаро е лъжовен, тъй като, макар да прилича на бизнесмен, всички са чували за жестоките му, брутални наказания. Иво Андонов е дясната му ръка, от чието име се страхуват и най-големите престъпници.

Михаил Билалов - Джаро Джаро

Михаил Билалов 4.67/5 от 3 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *