Моята карма: неочакван гост на сватбата на Мити и Вишну

Тяпася споделя, че желае да си върне всичко на Ичха, но ще е трудно да компенсира грешките си от миналото.

Вишну(истинския) се обажда в затвора, за да търси контакт с Ичха, оттам му дават адреса й. Никой не вярва на съмненията на Мукта, тя се отчайва и къса листата, на които е записвала подозренията си. Дивия опитва да я успокой. Тя й споделя, че Джоги много е уважавал и обичал Тапаса, но с времето тя е спряла да контактува с тях, а в живота им се е появила Мукта, която също обичат много и се е превърнала в тяхната гордост.

Подготовката за годежа тече с пълна пара у Бундела. Само Тапася стой встрани от всичко, но Виир моли Ичха да поговори с нея. Ичха я успокоява, че всичко ще се нареди. В същия момент Виир им съобщава новината, че Мукта и гостите пристигат. Тапася и Мукта се извиняват една на друга и се прегръщат. Ичха опитва да им повдигне настроението и им казва да не плачат. Всички се съгласяват, че по време на годежа на сестрата на Мукта всички трябва да танцуват. Всички чакат Акаш, а Сурби му звъни и му казва да тръгва.

Нани и Рохини си говорят отвън. Всичка са щастливи от новия съюз между Вишну, който е просто човек, който работи в храма и Мити.

В същото време истинския Вишну се появява неочаквано пред къщата на Бундела. Той е поканен да влезе вътре. Настава истинско объркване, когато Джоги и Умед идват да се запознаят с него. Неговата изненада е още по-голяма, когато Дивия казва на мъжа си да се обади на Вишну. След малко истинския такъв научава, че това е младоженеца. Междувременно Акаш иска благословия от майка си. Тя му казва, че в последните два дни не трябва да има грешки.

Мити има здравословни проблеми и Сурби й помага да се съвземе. Мукта разбира, че истинския Вишну е дошъл, за да се срещне с Ичха. Жената иска това да стане по-скоро, за да може измамата да бъде разкрита.

Виир е информиран от слуга, че някой си Вишну иска среща с Ичха. Оказва се, че това е бъдещия му зет. Рохини продължава да се оплаква колко много е натоварена и, че върши всичко в тази къща.

След малко Мукта и Сурби помагат на Мити да слезе долу. Тя се вижда с истинския Вишну. Тедж иска от нея отново да действат заедно. Но Мити му поставя условие – да не нараняват Тапася. Той се заканва да отвлече Мукта.

Виир е помолен от Ичха да изпрати 2 коли, за да посрещнат гости на летището – Мегха и Мохан. Мегха в миналото е положила много усилия за свободата на Ичха. Сурби и Вишну разговарят. Първия пита истинския Вишну дали работи във офиса на Виир. Но той дава отрицателен отговор и заявява, че е ученик на Ичха. Жената е шокирана и не знае какво става. Сурби се паникьосва. Ичха пита Вишну как е и малко преди истинския да даде отговор, го прави фалшивия. Сурби се успокоява. Изкарва навън новия Вишну и иска да знае защо е дошъл. Той казва, че иска да се срещне с учителката си. Жената си спомня за Мукта и му казва, че в момента това не е възможно, защото никой не знае, че тя е била в затвора. Тогава мъжа си тръгва, а Сурби се крие в храстите, за да се увери, ме той си е заминал. Тя се успокоява и се чуди какво би станало, ако той бе останал. Вече никой не може да спре сватбата. Канха иска от гостите да запазят мълчание и им съобщава, че почти всички са налице, но липсва важен човек и обявява пристигането на Ратхор.

Моята карма: неочакван гост на сватбата на Мити и Вишну 5.00/5 от 7 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *