Какво предстои в Моята карма – Виир е изнудван и на път да открие истината за фалшивия Ванш

Моята карма

Докато фалшивият Ванш става все по-убедителен в опитите си да заблуди всички в къщата с преструвки и драми (дори умишлено инсценира напускане на дома, уж обиден от недоверието на околните), все още най-близките на истинския и мъртъв Ванш остават верни на усещането си, че нещо в новодошлия не е съвсем наред.

Първоначалната радост от завръщането на самозвания Ванш е помрачена и попарена бързо от спорове и съмнения от страна най-вече на жената, която истинският Ванш някога е обичал – Ичха. Освен нея дори и Тапася, която при визитата си, желаейки да се види с Ванш, тъй като току-що е научила новината за неговото завръщане и въпреки че Гунванти я гони от дома си, също е убедена, че новодошлият е лъжец и измамник.

Предстои да видим как фалшивият Ванш с твърде съмнителен интерес и любопитство наблюдава Чанда, докато тя подрежда някои бижута в къщата, въпросът е дали самозванецът ще успее да се добере до тях.

Отношенията между Тапася и Ичха се променят

Вероятно последните събития подтикват Тапася към странни и неочаквани действия, тъй като тя признава всички несправедливости, които Ичха е изпитала на гърба си заради нея. Тапася се признава за виновна пред някогашната си приятелка и смирено моли за прошка, а доброто сърце на Ичха винаги е готово да я даде.

Изнудването

Междувременно, прибирайки се у дома, Виир започва да получава мистериозни обаждания по телефона от непознат, който го изнудва (този непознат може би подозрително много ще ни заприлича на фалшивия Ванш). Едно от исканията или по-скоро заплахите е свързано с последните събития в къщата. Непознатият настоява Виир да запази мълчание за всичко, което се случва, в противен случай последствията ще бъдат фатални. Нашият герой е раздвоен от желанието да сподели за неприятния инцидент със съпругата си Ичха или да запази мълчания, за да не я плаши и въвлича в проблеми.

Въпреки всичко Виир продължава да настоява, че новодошлият Ванш е не просто измамник, а престъпник, който е опасен за всички и е способен да наранява дори деца. За да се справи с натрапника, който заплашва близките му, Виир ще бъде принуден да включи и своята любима Ичха в таен заговор, създавайки тактика срещу врага. Той ще помоли Ичха да се преструва, че всичко е наред за заблуда, докато той самият се опитва да открие кой е изпратил самозванеца и защо. Дали ще успее? Ще разберем в следващите епизоди на „Моята карма”.

 

 

Какво предстои в Моята карма – Виир е изнудван и на път да открие истината за фалшивия Ванш 4.50/5 от 8 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *