Моята карма: Тапася е простреляна

Във филма прострелват Тапася, а пък проблемите за Митхи тепърва започват

Истинските проблеми пред Митхи тепърва започват. Тя е представена от Акаш на семейството му – майка му Екадаши, вуйчо му, братовчед му и двете му лели. Младата жена се обърква от създалото се положение, след като е приета резирвирано от фамилията. За да не издаде мястото, на което се намират Акаш лъже съпругата си, че има проблем с обхвата на телефоните в селото. Той й обещава, че при първа възможност ще се свърже с нейните близки, за да ги уведоми къде се намират. Мъжа измисля история за пред хората, в която те двамата са в Швейцария, а снежна буря е виновна за проблемите с обхвата на телефоните им.

На Мукта и Ратхор тази история се струва съмнителна. За тяхно успокоение проверяват разписанията на авио компаниите за полетите до Швейцария. Съмненията им се потвърждават, когато разбират, че Митхи и Акаш не фигурират в списъка на пътниците за Женева. Ичхи, Джоги, Дамини и Дивя мислят, че Акаш казва истината и не вярват на Мукта и Ратхор. По-късно и в техните глави започват да се пораждат съмнения.

Случая със смъртта на Балдев все още остава загадка за органите на реда.. Точно заради това, Тапася решава да намери доказателства за виновността на Тедж. Тя вече не може да издържа на неговите постоянни опити за убийството й. Тапася се среща с Амла, от нея разбира къде крие бижутата си Чанда – в сандък. В него се крият уличаващи записи от покушението над Балдев. Без знанието на Чанда, Тапася отваря сандъка и намира доказателствата. Тя ги взима и ги дава на семейство Бундела.

Мукта е взета за заложница. Това става следа като Тедж разбира от Чанда, че Тапася го е разкрила. Тапася е готова на всичко само и само касетата да не попадне у Тедж. Тя не му я дава, въпреки че той държи Мукта. Благодарение на Ратхор детето е спасено. Проблеми има и за Тапу. Тя е тежко ранена, откарват я в болница с огнестрелна рана. Лекарите я подлагат на дълга операция, но състоянието й е тежко.

Проблематична ситуация се появява, когато Вишну звъни на Мукта, но вместо нея телефона е вдигнат от Сумитра. Тя си мисли, че отсреща е съпругът на Митхи, но в следващия момент се появява Сурбхи, която се намесва и поема разговора. Тя лъже младия мъж като му обещава да даде адрес на Мукта, където двамата си организират среща. След малко Сурбхи казва, че е търсена от Акаш от Швейцария и изтрива номера на Вишну.

В Моята карма: Тапася е ранена от Тедж. В същото време Митхи изпада в неочаквани ситуации, тя е подложена на разнообрази изпитания от майката на Акаш — Екадаши и духовната наставница Гурума. Младата, влюбена жена се справя с всяко от тях и с радост ги изпълнява.

Моята карма: Тапася е простреляна 4.25/5 от 4 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *