Моята карма: Заговор за убийството на Митхи

В следващите няколко епизода Ратхор най-после ще разбере къде се намира Митхи, но дали ще я спаси? Проблемите за младата жена наистина нямат край. Ратхор намира начин да я намери, но нейното спасяване е отделен въпрос

Дамини иска Митхи да разпръсне праха на Ичха, решението й е окончателно. Опитите на семейството да я открие не дават резултат и всичките им усилия удрят на камък. Ратхор взима нещата в своите ръце, след молба на Мукта. Той разбира, че паспортите на фалшивия Вишну и дъшерята на Ичха не са истински, а с тях е осъществено бягство на мигранти. Мъжа открива къде живеят тези хора и ги задължава му съобщят кой е направил фалшивите паспорти. Ратхор открива местоположението на фалшификатора, отива в ателието му, но открива, че той е избягал от там преди много време.

В същото време Юврадж няма желание да отиде на погребението на своята майка. Сурубхи звъни на леля си и й разказва за този случай. Екадаши е радостна от развоя на събитията и е убедена, че не трябва да пуска Митхи в Мумбай. С това нейно действие отмъщението й ще е сладко, а духа на Ичха никога няма да може да намери покой. С лоши мисли, Сурубхи прави тържество, на който тя настоява Митхи да танцува и да пее..Потрес е най-меката дума, която характеризира чувствата на младата жена, когато разбира, че там се празнува смъртта на най-големия враг на Екадаши, без дори да подозира, че това е собствената й майка.
 

За жертвата на Ичха и за приятелството й с Тапася разбира доктор Мурти. По негово предписание близките й не казват за смъртта на нейната приятелка с цел тя да не се травмира.

В същото време в дома на Акаш продължават главоболията за Митхи. Съпругата на Агхат – Кадамбари е открита заключена от младото момиче. Според Акаш жената е държана под ключ, заради нейните психични проблеми. И въпреки че нейната свекърва и нейните лели са против, тя ги пренебрегва. Павитра и Гомти измислят наказание за Митхи, те искат от нея да яде прасада, но тя им отказва, защото е вегетарианка. От лелите си момичето е спасено от Акаш.

Нирбхай получава зелена светлина за убийството на Митхи. Агхат дава съгласието си за това действие. Една от причините за такава стъпка е, че Митхи настройва Каджри срещу него. С цел отмъщение Агхат дава съгласието си за такъв акт. Мейла пратен от Акаш е проследен от Ратхор, той открива, че Митхи се намира в Утар Прадеш, но дали ще успее да я измъкне оттам?

Моята карма: Заговор за убийството на Митхи 5.00/5 от 2 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *