5 факта за сериала “Моята карма”, които не знаете

Актрисата Тина Дута

“Моята карма” е сред топ 5 на най-гледаните сериали в цяла Индия, затова не е учудващо, че и у нас бързо спечели мястото си в сърцето на зрителите. Това е една историята за ревността и за жестоките поражения, които тя може да нанесе дори и върху най-силните приятелства. Телевизионната поредица ни показва, че каквото и да направим, не можем да избягаме от своята карма, а нейната необратимост не винаги е за добро.

Специално за най-страстните почитатели на “Моята карма” сме подготвили пет факта относно сериала и любимите ни актьори, които са малко известни на българската публика.

1. Актьорите от сериала “Моята карма” са с активна гражданска позиция

Може би ще се учудите, че двете главни актриси в сериала освен с любовни интриги се занимават и активно с политика. Двете често използват телевизионните си изяви, за да призовават своите съграждани за по-активно участие в политическия живот на страната. А главната им цел е повишаването на избирателната активност в Индия.

„Гласуването е необходимост. Всеки човек трябва да упражнява правото си на глас, защото по този начин може да промени нещата” – думите на Тина Дута звучат страшно актуално не само за индийската, но и за родната действителност.

Нандиш Сидху (в ролята на Виир) пък ръководи движение за борба с дрогата, което за момента е съсредоточено в столицата Делхи, но има планове да се разпространи и в Мумбай и Бангалор.

2. Малката Ичха приключва с актьорската си кариера, за да се бори с тероризма

Спарш Кханчандани в ролята на малката ИчхаСпарш Кханчандани, изиграла ролята на малката Ичха в първата част на сериала, споделя в свои интервюта за медиите, че смята да приключи с актьорската си кариера, когато завърши девети клас. Това решение силно изненада не само многобройните й фенове, но и професионалните кино среди в Индия, които многократно й предричаха бляскаво бъдеще на малкия екран.

Малката Спарш обаче мечтае да работи като държавен служител в сферата на сигурността и споделя, че ще направи всичко по силите си, за да осъществи това свое желание. „Искам да докажа, че в Индия може да има честни държавни служители. Искам да направя моята страна по-безопасна и неуязвима за терористични атаки. Освен това смятам, че трябва да се вземат повече мерки срещу бедността. Като държавен служител ще работя за образоването на момичетата в Индия ”, споделя тя.

3. Тапася от „Моята карма” и Джагдиш от „Малката булка” разменят своите майки

Ишита Панчал (в ролята на Тапася)Ишита Панчал (в ролята на Тапася) и Авинаш Мукхерджи (в ролята на Джагдиш) наистина разменят своите майки, заради участието си в в нашумялото в Индия риалити „Смяна на майки”. Идеята на шоуто е да покаже различните подходи към възпитанието на децата и за това разменя родители от семейства, които са от различен социален и етнически произход. Така на всяко семейство се налага да живее според правилата на гостуващата майка.

Епизодът, в който участие взеха двете малолетни звезди, предизвика не само шумен отзвук , но и доведе до задочен конфликт между майките на Ишита и Авинаш.

„Ишита е прекалено разглезено момиче и по време на моето „управление” в тяхната къща се опитах да променя това. Помолих баща ѝ да прекара малко повече време с нея, защото и двамата ѝ родители са лекари, но все пак те трябва да обръщат малко повече внимание на своята дъщеря”, казва в свое интервю майката на Авинаш.

„По всичко личи, че Авинаш изобщо не е привързан към майка си. Докато бях в тяхната къща, той нито веднъж не я спомена. Авинаш е „момчето на татко”, заявява пък майката на Ишита.

4. Лоша карма преследва Рашми от “Моята карма”

Актрисата Рашми Десаи, която играе ролята на порасналата Тапася, е наречена от зрителите “най-подлото момиче” и това я преследва в цялата й кариера след това. Просто няма роля, която да е изиграла и която поне малко да е подобрила този й имидж. Рашми дори казва, че когато излиза на пазар или на разходка често й се случва да получава заплахи и обиди от фенове на сериала. В реалния живот Десаи е изключително скромно и кротко момиче и неведнъж е споделяла, че това, че хората често я асоциират с екранната й героиня й тежи.

5. Нандиш Сидху мечтае да стане военен

Сигурно много от вас ще се изненадат, че любимецът на женската аудитория Нандиш Сидху всъщност е искал да стане военен. Преди да влезе под светлината на прожекторите Нандиш учи в Кралския военен колеж с амбицията да стане военен пилот. Кармата обаче си казва своята дума и животът му се завърта на 180 градуса – мести се да живее в Мумбай, където бързо се озовава на модния подиум, а оттам пътят към телевизионните камери е кратък.

 

5 факта за сериала “Моята карма”, които не знаете 4.43/5 от 7 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *