“Никога няма да се откажа” – новият турски сериал в България

Никога няма да се откажа

Най-новият турски сериал, който е купен от Nova Broadcasting Group, се казва “Никога няма да се откажа” (Asla Vazgecmem). Интересното за него е, че все още продължава да се излъчва в южната ни съседка, като всеки нов негов епизод се нарежда в челните позиции по рейтинг.

Всъщност именно това е продукцията, на която ShowTV залага изключително много през този пролетен телевизионен сезон. Главните роли в нея са поверени на Толгахан Сайъшман (познат на българските зрители като Чънар от “Сезони на любовта”) и Амине Гюлше – красавица, която в момента прави първите си крачки в турската кино индустрия.

Сюжет

Никога няма да се откажаСюжетът на “Никога няма да се откажа” се опитва да разплете историята на един типичен любовен триъгълник. Млад, предприемчив и амбициозен, Ийт (в ролята Толгахан Сайъшман) е наследник на един от най-богатите турски родове и именно на него се падат честта и отговорността да поеме семейния бизнес, след като баща му остарява и вече не може да бъде главата на семейството. А то притежава голямата и бързо разрастваща се фирма, която се нуждае от опитна и здрава ръка.

Като по-млад Ийт се жени за Иджлял (в ролята Шафак Пакдемир), но не по собствено желание. Принуден е да го направи от своята свекърва, заради което не е учудващо, че семейният живот на двамата млади никак не върви добре. За това закономерно той се влюбва в друга жена и то от пръв поглед – а именно в красавицата Нур (Амине Гюлше).

Ийт се запознава с Нур в момент, в който животът на младото момиче е напълно разрушен и заради това той решава да я вземе да живее в собствения му дом. И въпреки че тя силно се противи на това решение, все пак нещата се случват точно така и това преобръща целия живот на семейството. Почти всички в къщата са против Нур и тя вижда, че присъствието й малко по малко започва да унищожава иначе здравата връзка помежду им. Заради което девойката прави многократни опити да си тръгне, но Ийт винаги успява да я спре. Но в един момент и самата Нур усеща, че се е влюбила в него – така триъгълникът се затваря и неизбежното започва да се случва.

Дали семейните ценности и норми ще вземат връх или истинската любов ще успее да възтържествува, предстои да разберем в епизодите на “Никога няма да се откажа”.

Любопитни факти

Първоначално работното заглавие на сериала е “Любовна клетка”, но Толгахан Сайъшман, който е голям почитател на творчеството на турската звезда Таркан, убедил продуцентите да го кръстят на неговата едноименна песен.

При закупуването си сериалът “Никога няма да се откажа” върви в пакет с други две турски мелодрами – “Великолепният век” (Muhtesem Yuzyil) и “Чучулигата” (Calikusu), които в момента се излъчват у нас по Диема Фемили.

За момента сериалът има два сезона – финалът на първия е излъчен на 11 юни 2015 г., като заради огромния интерес е заснет и втори, чиято премиера е на 1 октомври същата година. И до ден днешен “Никога няма да се окажа” продължава да превзема рейтинги, като винаги намира място сред десетте най-гледани продукции в деня на излъчването си.

В сериала участва и друга позната на българските зрители звезда от “Сезони на любовта” – Айшегюл Гюнай.

 

“Никога няма да се откажа” – новият турски сериал в България 4.38/5 от 8 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *