Николета Лозанова и Роналдо инкогнито

николета лозанова

Николета се среща тайно с футболната звезда на Реал Мадрид

николета лозанова

Валери Божинов е вече история. Нещо повече – скоро дори би могъл да бъде заменен с доста по-известен колега футболист.
Николета Лозанова се среща тайно с Роналдо. Това съобщи в последния си брой вестник “Шок”. Плеймейтката продължава да мъсти на бившия си съпруг Валери Божинов. Макар все още да са официално обвързани, за никого не е тайна, че и двамата се срещат с различни хора.
За Лозанова известните българи вече й се виждат твърде ниска топка. След като омота в лапите си дизайнера Филип Плейн, успя да прелъсти един от най-желаните ергени на земята.

николета и роналдо

Преди известно време Лозанова се похвали във фейсбук страницата си, че е успяла да се добере до Кристиан Роналдо – звездата на Реал Мадрид. Това се случи по време на мартенското “Ел Класико”, което приключи с победа на Барселона. Тогава Николета размаха в социалните мрежи картичка с лика на португалската знаменитост и негов автограф. Коментарът бе следният: “Не че исках. Той ми даде.”, сподели тогава Николеда пред феновете си.

Вероятно Лозанова и Роналдо са се срещали и след това. Според вестник “Шоу” тв водещата и нападателят на Реал Мадрид се виждат тайно.

николета лозанова и коафьорът

Миналата седмица Николета замина за Испания в компанията на своя коафьор – Венелин Кондаков. Те отседнали в изискван хотел в Мадрид. Причината за посещението по това време на годината не е никак случайна и със сигурност не е шопинг. В социалните мрежи се появиха снимки на Роналдо от профила на стилиста на Николета. На една от тях пише, че е на среща с приятели. Името на Николета липсва, също така тя отсъства от кадъра с футболиста. Това принципно е доста нетипично за нея. Тя се появява като коментар към снимката и публикува емотиконка с намигване. Какво точно означава това? Вероятно Кондаков е искал да се похвали в социалните мрежи, че е имал среща с Роналдо, без да съобрази, че това ще включи и Николета. А може би точна такава е била целта на публикацията.

Запознати със ситуацията споделят, че срещата между Лозанова и Роналдо не е никак случайна, а уговорена предварително.Роналдо се раздели преди близо една година с дългодишната си приятелка Ирина Шейк. Оттогава насам обаче не е страдал от липса на жени около себе си . Когато журналисти го попитаха дали има някого специален в живота си, той отговори “няколко”. Това скандализира почитателите му. Също така добави, че всяка от жените знаела за другите. Просто се нуждаел от време, за да избере най-подходящата.

При раздялата му с руската манекенка не станаха ясни причините за това. Двамата не се изказаха особено ласкаво един за друг в медиите. Роналдо сподели пред медиите, че вече търси нещо сериозно, а Ирина не е готова за това. В световната преса отдавна има информация, че и двамата си изневеряват. Освен това Роналдо е познат като любител на женската красота на не една жена.

Николета от своя страна се раздели с Валери Божинов през месец март тази година – три години от сватбата им.. Всеки от тях си има личен живот, макар да са все още законно обвързани. Дали Николета ще стане новата Ирина? Или по-скоро всичко е било за слава и реклама?

Има ли бъдеще аферата между Лозанова и Роналдо?

Според запознати с аферата тя няма да продължи. Отношенията между Роналдо и Николета са по-скоро познанство или евентуално краткотрайна авантюра, но нищо по-сериозно.

николета лозанова

Николета Лозанова и Роналдо инкогнито 5.00/5 от 4 гласа

Известната плеймейтка Николета Лозанова се среща с футболната звезда на Реал Мадрид - Роналдо.

One thought on “Николета Лозанова и Роналдо инкогнито

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *