Повторение на втори сезон на сериала “Огледален свят”

огледален свят основно

Втори сезон на “Огледален свят”

Повторението на втори сезон на любимия турския сериал “Огледален свят”  е всеки уикенд по BTV Lady.
Излъчват се два епизода като зрителите могат да ги гледат от 8 до 10 сутринта (събота и неделя) или от 22:00 всеки уикенд.
Огледален свят е сред най-добрите турски сериали. В него участват най-обичаните и известни турски актьори. На турски заглавието на сериала е Adını Feriha Koydum.
Той излиза за първи път на 6 януари 2011 г. Продължава до 29 юни 2012 г. по телевизия Show. Заснети са два сезона в жанра драма. В сериала е засегната история за ценности, морал, любов и много драматизъм, свързан с последствията от изборите, които правим.

Актьорски състав

Актьорският каст в “Огледален свят” включва следните звезди и съответно техните роли:

Вахиде Гьордюм – Зехра Йълмаз
Хазал Кая – Ферия Йълмаз-Сарафоoлу
Метин Чекмез – Ръза Йълмаз
Чаатай Улусой – Емир Сарафоoлу
Дениз Уур – Санем Илханлъ
Джейда Атеш – Ханде Гезгин
Метин Селчук – Мехмет Йълмаз
Седеф Шахин – Джансу Илханлъ
Юсуф Акгюн – Корай Онат

огледален свят 2 сезон

Сюжетна линия

Да си припомним сюжета на хитовия сериал. Разказана е една история за борбата за по-добър живот на едно семейство, което живее в сянката на богаташите в истанбулския квартал “Етилер”. Ръза и Зехра имат големи амбиции за своята дъщеря Фериа, макар те двамата да не са успели много в живота. Ръза е портиер, а Зехра – чистачка. Девойката израства между копнежът по желанията и безкрайните възможности и така близката действителност в приземния етаж, в който живее със семейството си. Светът на момичето е огледален – има две действителности – тази, за която мечтае, и истинската – на бедна девойка, която няма равен шанс с останалите в живота.

огледален свят

След като Фериа е приета в престижен университет, нейните мечти се разтапят в реалността. Тя се представя за богата дама и съвсем скоро става истинска принцеса в своя измислен свят на блянове и мечти.

Всичко това променя живота на нейното семейство. Фантазията поглъща всичко хубаво, предстоят борби в семейство и с най-близките и приятели. Майка и дъщеря започват битка, от която връщане назад няма.

Емир и Фериа са влюбени, но след като той разбира за нейните лъжи – отношенията им приключват. След това Фериа е сгодена за Халил, който пък влиза в лудницата, полудял от любов. Дали ще се съберат отново Емир и Фериа? Важи ли правилото, че където е горяло, пак ще гори? Дали любовта им е била истинска и чиста, или лъжите на огледалния свят на героинята ще бъдат причината за отнетото щастие?

Бягства, отвличания и много драматизъм са включени в продължението на сериала “Огледален свят”. Наситените с драматизъм сцени ще ви оставят без дъх и в същото време ще причинят умиление от съдбата на героите.

Ще се съберат ли отново Фериа и Емир? Ще има ли щастлив край тяхната любов?
За да разберем това, не пропускайте повторението на втория сезон на “Огледален свят” по BTV Lady всеки уикенд от 22:00 ч.

Зад колисите

Появила се е информация, че актрисата в ролята на Зехра (Вахиде Гьордюм) е болна от рак. По тази причина се налага да напусне сериала и я няма във втория сезон. По-късно става ясно, че актрисата Денис Уур (в ролята на Санем) – също е болна от рак. За щастие на зрителите, поредицата продължава, а актрисата се снима с перуки.

огледален свят любов

В края на сезон 2 актрисата Хазал Кая ( в ролята на Ферия) е принудена да спре снимките си за сериала, тъй като има други проекти. По тази причина продуцентите решават да убият нейната героиня. Вахиде Гьордюм също напуска сериала и след нейното заминаване Джейда Атеш и Баръш Кълъу (Ханде и Левен) също решават да се оттеглят.

Снимките на третият сезон продължават, но той е вече с друго заглавие – “Пътят на Емир”. За съжаление, сериите са спрени заради ниския рейтинг. След напускането на част от актьорския състав спада и зрителският интерес.

В “Пътят на Емир” Емир се опитва да живее без Ферия. Търси различни начини, за да се справи с мъката, но дали ще успее да забрави любимата си.

Интересни обрати и драматизъм са включени в сериала “Огледален свят”. Не пропускайте повторението на втория сезон по btv lady, ако не сте го гледали. Или ако искате да си припомните историята.

пътят на емир

Повторение на втори сезон на сериала “Огледален свят” 5.00/5 от 3 гласа

"Огледален свят" е драматичен турски сериал за любовта, изборите, които правим, и последствията от тях. Не пропускайте всеки уикенд по btv lady от 22:00 ч.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *