Под прикритие сезон 5 епизод 2 (+Видео)

pod-prikritie-с-05

Началото на пети сезон на най-гледания български сериал – Под прикритие беше най-очакваното събитие в родния ефир за 2016 година. Старта на новия сезон напълно оправда очакванията на феновете. Първият епизод на гангстеркия сериал е гледан над 100 000 пъти в рамките на 48 часа в един от най-посещаваните български сайтове за видео споделяне.

Жив ли е Джаро?

Това може би е най-интересният фрагмент около този сезон. В първият епизод видяхме как Ния Туджарова звъни на непознат номер и там се чува гласа на баща й – Джаро. Дали той е жив или това е записано съобщение от типа на “Ако слушаш това значи съм умрял, сега трябва да направиш нещо….”. Това е точно съобшение. И Джаро завещава бизнеса си в Италия на своята дъщеря.
Припомняме, че Джаро беше застрелян от Комисар Попов, за което си деяние той се призна за виновен пред съда.

Новите лица

В първият епизод на пети сезон се появи един нов персонаж. Това е криминалният психолог – Яна Танева. Като за начало тя не беше взета насериозно от колегите си в отдела. Но накрая на епизода се видя, че тя има хъс и желание за работа, след като беше работила цяла нощ над случая с убийството на Бардем. Във вторият епизод Танева разпитва Куката.

erol i ivo pod prikritie sezon 5 под прикритие

Новото ченге под прикритие

В края на миналия сезон се оказа, че Ерол е под прикритие при Фарук. Разбра се, че той е внедрен там от Попов. Който след като се призна за виновен за убийството на Джаро изпадна в нервна криза. Във вторият епизод състоянието на комисар Попов остава нестабилно.
Мартин става шеф на отдела и респективно на Ерол, и двамата започват да работят в екип, за да може новото ченге да се внедри в групата на Иво Андонов.

Нов член на бандата

Иво Андонов поръча Ерол. Рафаел го атакува, но той успява да се измъкне. Андонов е недоволен от работата на Рафаел и го убива. Сега в бандата няма човек за мокрите поръчки. Куката препоръчва нов герой – Рони, който да се заеме с работата на Рафаел.

Гледайте целият втори епизод от пети сезон на Под прикритие

Под прикритие сезон 5 епизод 2 (+Видео) 4.38/5 от 8 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *