Под прикритие сезон 5 епизод 3 (+Видео)

pod-prikritie-с-05

Както обещаха създателите и сценаристите на Под прикритие екшъна и драмите изобилстват и в този сезон. Режисьорът на Под прикритие – Виктор Божилов обеща на зрителите интригуващ сезон изпълнен с много неочаквани обрати. Е и това се случва до момента. Напрегнатите ситуации и сцените, изпълнени с обрати са част от всеки епизод до момента.

Гледайте трейлъра на епизод 3 от сезон 5 на Под Прикритие

Мистерията е разплетена!

Всички слухове около това дали е жив Джаро се оказаха празни приказки. Във втория епизод се разплете интригата и се видя, че той е оставил завещанието си на дъщеря си – Ния Туджарова. Това не се оказаха пари, а целия бизнес на Туджаров в Италия. И младата жена беше шокирана от тази новина.

ivo-andonov

Иво Андонов

El cane – кучето

Ил кане е прякорът на Джаро, с който той се е представял пред италианската мафия. Той е работил с италиански мафиотски бос, но сега този бизнес е в ръцете на Ния Туджарова. Какво ще реши да правия тя с него? Още по-интересно става след като Иво реши да се представи за Кучето и замина за Италия, за да продължи работата с италианците. На Апенините Андонов се срещна с Ния Туджарова. Битката между двамата бивши влюбени за това кой да работи с италианците, ще бъде ожесточена. И е много вероятно един от тях да не си тръгне жив оттам, защото може да има само едно Куче. Кой ще бъде кучето – Ния или Иво? На този въпрос ще ни отговори следващият епизод на хитовия български сериал Под прикритие.

Куката

Криминалният психолог Яна Танева е все по-близо до разкриване на извършителя на убийството на Бардем. Росен Гацов е опитен играч и няма да се даде лесно, но Танева вече се доказа, че успява да изкопчи истината от заподозрените. Дали Куката ще се пречупи на втория разпит? Това ще ни стане ясно в третият епизод на пети сезон на Под прикритие.

Ченгето под прикритие

Новото ченге под прикритие е Ерол. Той беше дясната ръка на Фарук, но след като турчина беше убит, Ерол се върна в България и с помощта на Мартин опитва да се впише в групата на Иво Андонов. Полицаят под прикритие вече на два пъти върши неща за престъпния бос и по всяка вероятност ще успее да се приобщи към групата. И на него може би, ще се поверяват все по-отговорни задачи в мафиотския бизнес.

Под прикритие сезон 5 епизод 3 (+Видео) 3.67/5 от 3 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *