Под прикритие сезон 5 епизод 11 (+Видео)

pod-prikritie-с-05

Предпоследната серия на “Под прикритие” отново ни поднесе сюжет, който се влива като адреналин в кръвта и остава там, за да я владее цяла седмица. Сценаристите отново ни представиха история, изпипана до краен предел, напълно реална и изключително интересна. А най-влудяващото е, че краят й няма как да се предвиди – той може да бъде абсолютно всякакъв…

Едва ли ще има някой, който да не се съгласи, че единадесети епизод беше епизодът на Попов. Бившият комисар се завърна с гръм и трясък, по-ефектно дори и от Шварценегер в “Терминатор 2”, и започна да въвежда ред в целия хаос, който настъпи след неговото напускане. Той е решен да накаже всеки, на плещите на когото тежи някаква непростима вина – от мафиоти, през корумпирани държавни служители, та до собствения си полицай под прикритие.

Епизодът отново ни показа едно пълно срастване на мафия и държавни органи – физическо, финансово, емоционално… Престъпници и държавници живеят като безсмъртни древногръцки богове, за които не важат абсолютно никакви морални, социални и държавни закони. Това беше, може би, най-песимистичният епизод от целия сезон. И едва ли някой от героите знае със сигурност какво ще прави оттук нататък.

Предстоят много решаващи моменти както за добрите, така и за лошите. Ще успее ли Иво Андонов отново да излезе чист от цялата помия, в която е нагазил? Ще намери ли Ния сили да се изправи не само срещу цялата българска мафия, но и срещу тежката артилерия – италианците? Ще се завърне ли Ерол на страната на полицията и ще поправи ли грешките, които си позволи да допусне заради това, че се влюби в дъщерята на Джаро? Ще успее ли Попов да въздаде справедливост? И накрая, но не и на последно място – ще помогне ли красивата психоложка Яна Танева на Куката да спаси ценностната си система или тя за втори път ще бъде прецакана?

Пред вярващият престъпник предстоят много тежки избори, които трябва да се вземат и които не зависят единствено от него. Дали най-накрая всенародният любимец Росен Гацов няма да изпълни мечтата си да бъде на някое тихо местенце с любимата си жена и да започне живота си отначало? Или ще свърши предаден зад решетките? Предстои да разберем.

Михаил Билалов като ДжароФиналът на „Под прикритие“ ще се състои в събота (04.06) на специална гала вечер, на която ще присъстват всички виновници за това сериалът да бъде такъв, какъвто е бил пред последните пет години и такъв, какъвто го виждаме в момента. На церемония по изпъчването на последния епизод в НДК в 21:00 ч. ще се съберат всички актьори, които сме гледали на екрана – няма как да минем без Джаро и Косъма (Михаил Билалов и Александър Сано), както и без Койна Русева, Теодора Духовникова, Ирена Малянкова, Цветана Манева, Снежана Макавеева, Христо Мутафчиев, Явор Бахаров, Деян Донков и много други.

Началото на финала ще бъде както винаги от 21:30 ч. в ефира на БНТ.

Гледайте “Под прикритие” сезон 5, епизод 11:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *