Под прикритие сезон 5 епизод 4 (+Видео)

pod-prikritie-с-05

Новият сезон на най-гледания български сериал “Под прикритие” е в разгара си и отново се радва на небивал интерес. Рейтингът на Българската национална телевизия в неделя вечер бие всички рекорди и оставя двете най-големи частни телевизии да й дишат прахта.

Третият епизод на “Под прикритие” завърши с кадри, в които видяхме как бившият комисар Попов прерязва вените си. Дали това ще се окаже краят за него или ще го спасят, предстои да разберем в следващия епизод. Но какво още можем да очакваме?

Нов удар

Под прикритие сезон 5Иво Андонов започва да се подготвя за чисто нов бизнес, за който вярва, че ще му донесе много пари. За отговорник на сделката той поставя Ерол, като ясно му заявява, че ако по някакъв начин нещата се провалят, именно него ще държи отговорен. И ще се наложи той да понесе всички последствия.

Мартин Христов и колегата му Тодоров обаче следят хората на Иво и разбират, че се готви нещо ново. Така те изпращат свой екип, който да осуети сделката. Но това не е в полза на Ерол, в чието съзнание още отекват думите на Андонов, че той е отговорник и ако нещо се прецака, значи той го е прецакал. Ченгето под прикритие отново няма право на грешки.

Ния Туджарова

Докато Иво организира своя нов удар с идеята бързо да спечели пари, с които да продължи да гарантира участието си в бизнеса с италианската мафия, виждаме как Ния Туджарова има интересна вечеря в ресторант. Дали смелостта на дъщерята на Джаро няма да се окаже безразсъдна и накрая тя да се заплете в каша, от която да не може да се измъкне?

Куката

В епизод 4 предстои да станем свидетели на още една среща на Росен Гацов с Яна Танева, но този път по телефона. Той се обажда на красивата криминална психоложка с думите: “Здравей, Яна, липсвах ли ти?” И понеже добре познаваме Куката сме сигурни, че след този иначе невинен въпрос може да последва всичко.

Отговорите на този и на всички зададени въпроси предстои да разберем следващата неделя в епизод 4 на новия сезон на най-популярния български сериал – “Под прикритие”.

Под прикритие – сезон 5, епизод 4 – трейлър

 

Под прикритие сезон 5 епизод 4 (+Видео) 5.00/5 от 1 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *