Под прикритие сезон 5 епизод 7 (+Видео)

pod-prikritie-с-05

Може би най-очакваният отговор, който епизод 7 предстои да ни даде, е на въпроса – жив ли е Ерол? Е, едва ли има някой, който смята, че ченгето под прикритие ще умре толкова лесно. Сигурни сме, че точно като на филм и по примера на птицата феникс той ще възкръсне от пепелта, останала след синия бус.

Друг момент обаче е по-интересен – как ще се развият отношенията на Ерол и Мартин, човекът, отговорен за неговия живот и безопасност, който го предаде. Превръщането на Марто в антигерой определено внесе свежа и неочаквана нотка в сериала, която ще държи под напрежение зрителите до самия му финал. Няма как да не признаем на сценаристите едно – тази неочаквана промяна направи персонажа му много по-интересен и го върна в играта на големите.

“Вече съм недосегаем” – категоричността на тези думи на Иво Андонов ни кара да предполагаме, че следващата неделя ще станем свидетели на още един негов гениален план в действие. Трейлърът ни подсказва още, че отново ще видим Захари Бахаров в сцените, които най-много му отиват – а именно в самия център на екшъна. Предстои една епична престрелка между неговите хора и полицията в завода за ризи, в която очакваме любимите на зрителите лоши герои отново да се измъкнат невредими.

В седми епизод предстои да разберем и как ще протече така дългоочакваната среща между Куката и полицейската психоложка Яна Танева. Двамата са на официална вечеря в ресторант, на която сме сигурни, че ще се проведе една изключително силна психологическа война, в която всички средства са позволени. Кой обаче ще излезе победител? Ще разберем съвсем скоро!

Под прикритие – сезон 5, епизод 7 – трейлър

 

Под прикритие сезон 5 епизод 7 (+Видео) 3.00/5 от 1 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *