Под прикритие сезон 5 епизод 9 (+Видео)

pod-prikritie-с-05

Ако в края на на всеки епизод на “Под прикритие” се слага текст “по действителен случай” , то той би бил истина. Хората чувстват този сериал толкова близо до себе си, понеже такова ни е ежедневието, такава ни е и държавата… Или както героят на Захари Бахаров каза в един от предишните епизоди – “Всичките са дупедавци – въртят се накъдето духа. Политици, полицаи, дипломати – всичко!”

В девети епизод обстановката продължава да се нажежава. Примката се затяга около вратовете на всички и полицаи и престъпници започват да правят грешки, които може да им костват много.

Безспорно един от най-интересните въпроси, върху които ще гадаем до следващата неделя, е съдбата на Близнака. Вече няколко епизода подред той се притеснява за безпосността и живота си и, изглежда, че не е без причина. В трейлъра виждаме как Тишо стои на колене, а Иво е насочил пистолета си към него. Ще се разделим ли наистина с поредния си любим герои? Прогнозите на повечето фенове са, че това е поредната “измама”, с която режисьорите целят да поддържат живо напрежението до следващия път и от главата на любимия ни Близнак няма да падне и косъм.

Друг интригуващ момент е каква ще бъде развръзката на отношенията между Куката и Яна Танева. Виждаме как двамата, видимо ядосани, се срещат и Росен Гацов изкрещява в лицето й, че лично той е убил Бардем. Как ще подейства това откровение върху психиката на красивата полицейска психоложка и как ще повлияе върху връзката, която те досега си създадоха? Най-интересното тепърва предстои!

Не по-малко любопитен е и любовният триъгълник Ния – Иво – Ерол. Изглежда, че Андонов най-накрая ще разбере за отношенията на дъщерята на бившия си шеф с ченгето под прикритие и това никак няма да му се хареса.

Какво още ни очаква следващата седмица, може да видите в официалния трейлър за девети епизод:

Под Прикритие – Сезон 5, Епизод 9, Промо

Под прикритие сезон 5 епизод 9 (+Видео) 3.67/5 от 3 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *