Под прикритие, сезон 4

под прикритие сезон 4

Трети сезон на „Под прикритие” завършва с поредица от интересни събития: убийството на адвокатката на Джаро Бояна Василева, инсценирано като ПТП, свидетелстването на Косъма срещу Джаро (Михаил Билалов), заради което го убиват: един от най-драматичните моменти в сериала. Установява се кражбата на досието на Мартин (Ивайло Захариев), поради което Попов (Владо Пенев) разкрива самоличността му в МВР, тъй като живота на Мартин ще бъде застрашен. В пристъп на ярост Джаро убива журналистката Елица, заради което се налага да избяга в Турция.   Най-последната сцена в сезона е престрелка между най-големите босове и Мартин. Иво е ранен, не се знае дали ще оцелее, а когато Мартин подгонва Джаро се чува изстрел и не се знае какво следва.

Четвърти сезон започва със завръщането на дъщерята на Джаро: Ния Туджарова, която започва връзка с Иво Андонов. Действието се мести на морето, където ще се разиграват интересни схватки. В центъра е магическото хапче, което става хит на пазара и зад което стои Петър Туджаров в комбина с турците. Мартин вече открито работи за МВР, но продължава тайно дружбата си с Куката, с когото си разменят услуги. Дъщерята на Попов- Зори има връзка с Мартин. Баща й я праща в чужбина, за да е в безопасност, но тя се връща, заради любовта си.

Предстоят интересни ситуации с още по-интересно развитие. Накрая на сезона взривяват Зори и Попов застрелва Джаро на гробищата, тъй като мисли, че той е убил дъщеря му.

Епизоди

Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 1 (HD)
Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 2 (HD)
Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 3 (HD)
Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 4 (HD)
Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 5 (HD)
Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 6 (HD)
Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 7 (HD)
Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 8
Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 9 (HD)
Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 10 (HD)
Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 11 (HD)
Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 12 (HD)

Актьори

Михаил БилаловМихаил Билалов (В ролята на Джаро) е роден в Русе през 1965г.в семейство на актьори. Отраснал е в Бургас. Завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“. През 1994г. получава „Аскеер“ за изгряваща звезда в постановката на Здравко Митков “М. Бътерлай”, след което изчезва от сцената за 15 години.

 

 

Захари БахаровЗахари Бахаров (В ролята на Иво Андонов) е роден в София през 1980г. Още в гимназията започва да се занимава с актьорско майсторство, след което е приет във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“, където завършва в класа на Надежда Сейкова.
Първата роля, в която се въплъщава Захари е в пиесата „Ромео и Жулиета“ от Шекспир. През 2003г. става част от трупата на Народния театър „Иван Вазов“, където играе и до днес.

 

Емил Попов под прикритиеВладо Пенев (В ролята на Емил Попов) – Владимир Пенев е български актьор, роден в София през 1958 г. На 24 годишна възраст записва степен Магистър по актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ в класа на М. Младенова, която завършва успешно.

Очаквайте още много екшън в следващия сезон на Под прикритие – Под прикритие сезон 5

Под прикритие, сезон 4 4.75/5 от 4 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *