Ще има ли 6ти сезон на Под прикритие?

pod-prikritie

Засега няма конкретен отговор на този въпрос отстрана на авторите на сериала. В началото на годината известният продуцент и режисьор на Под прикритие – Димитър Митовски беше запитан дали това ще е последният сезон на сериала. Тогава той не даде конкретен отговор, а каза, че този сезон е обявен за последен, но нищо не е сигурно. И петият сезон щял да бъде нещо като рестарт за продукцията, а истинската развръзка тепърва предстояла. Митовски каза също, че в световен мащаб подобни проекти достигат до повече от десет сезона. С този отговор той засили спекулациите в интернет пространството. Само времето ще покаже дали най-успешният проект на Българската Национална Телевизия, ще бъде продължен със шести сезон.

Успехът на сериала

Под прикритие се превърна в най-успешната телевизионна продукция за страната ни. Сериала е продаден в над 180 страни. Като едни от най-положителните оценки идват от Германия. В страната от западна Европа Под прикритие отчита страхотни рейтинги и висока гледаемост. От авторите на сериала обявиха, че в началото на проекта са мечтали той да бъде продаден в десетина държави, а сегашното положение изненадва дори и тях. Под прикритие е на крачка от това да бъде записан в книгата с рекорди на Гинес. Създателите на проекта заявиха, че той трябва да бъде продаден в още няколко страни и това ще бъде световен рекорд за сериал разпространен в най-много територии.

Друг фактор, който говори за успеха на най-рейтинговия български сериал е факта, че четвъртия му сезон беше селектиран за най-престижния конкурс за телевизионни предавания и сериали – “Еми”. Хитовият сериал се състезаваше в категорията “драма”. Под прикритие не спечели наградата, но факта, че беше номиниран говори за успеха му зад граница.

Само може да гадаем дали хитовия сериал Под прикритие ще бъде продължен със шести сезон. Едно е сигурно обаче, трудно някой би се отказал от проект, който е супер успешен, генерира приходи, има огромна маса от фенове и изкачва телевизията, по която се предава на първо място по време на излъчването му.

Ще има ли 6ти сезон на Под прикритие? 4.89/5 от 9 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *