Малки сладки лъжкини – започва сезон 6!

малки сладки лъжкини

По идея на Marlene King и вдъхновен от едноименната поредица книги, „Малки сладки лъжкини“ е един от най-гледаните телевизионни сериали в света. Сериалът проследява приключенията на Емили, Хана, Ария, Спенсър и Алисън (официално мъртва за първите четири сезона). Четирите момичета са тормозени от сталкер, който навсякъде ги преследва със заплашителни съобщения и остава само инициала -А.

Финалът на сезон 5

И след пет сезона в разследване идентичността на – А (подозират, че е Алисън), главните героини на сериала, а и самите фенове, най-накрая намират дългоочаквани отговори, благодарение на последния епизод от сезона 5Х25. Излъчен на 24 март 2015 г. по американската телевизия, епизодът пожънва забележителен успех.

След период на застой и без значителни обрати, телевизионният сериал, създаден от Marlene King най-накрая отново приковава вниманието, давайки на зрителите изключителен финал на сезон 5, пълен с обрати, като например появата на Мона жива и здрава, и дългоочаквани отговори, като пола на -А и името му.

Кой е –А?

Да, -А е мъж и се казва Чарлз (най-вероятно) и е затворил момичетата в куклена къща, където ги принуждава да се върнат към събития от миналото и където ще ги държи като затворнички през голяма част от шестия сезон. Да, полицията ще успее да открие мястото, където -А държи затворени момичетата, но това няма да се случи преди –А да има шанс да си поиграе с тях отново.

Разкрития за сезон 6

Това е само едно от многото разкрития за шестия сезон на „Малки сладки лъжкини“, разпространени от самите режисьори на сериала, които след подобен финал със сигурност не можеха да оставят феновете на тръни до 3 юни, датата на официалното пускане на шестия сезон.

pretty little liars сезон 6

Вече са известни и заглавията на някои епизоди, като 6 х 01, “Game On Charles” и това на 6 х 10, “Game Over Чарлз”, който най-вероятно ще се излъчи в края на август. И двете заглавия предполагат, че самоличността на -А наистина ще бъде разкрита в този шести сезон, но тъй като ще има и седми сезон, все още не е абсолютно сигурно. Все пак това е интересното на сериала: че няма нищо сигурно.

 

Научете кой ще разкрие –А

Факт е, че шестият сезон на „Малки сладки лъжкини“ ще фокусира вниманието върху русата лъжкиня, Алисън Дилорентис, и върху нейното минало, така че да можем, анализирайки поредица от събития, да сме в състояние да разберем причините за нейното арогантно поведение и нейната склонност да изрича лъжи. В допълнение, ще се върнат като постоянни за сезона някои герои, липсващи в петия сезон, като Джейсън, братът на Алисън, Тоби и самата Алисън, която не само ще заема водеща роля в сериите, а и ще бъде тази, която ще разкрие -А.

Приятно гледане!

 

Епизоди:

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 14

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 13

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 12

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 11

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 10

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 9

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 8

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 7

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 6

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 5

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 4

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 3

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 2

Малки сладки лъжкини – сезон 6 епизод 1

Малки сладки лъжкини – започва сезон 6! 4.82/5 от 11 гласа

One thought on “Малки сладки лъжкини – започва сезон 6!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *