Измина една седмица от новия сезон на All stars. Какво се случи до момента, кой ще напусне къщата и какво предстои - нека видим и да си припомним елиминациите.

Първият изгонен от Биг брадър All stars

ВИП брадър All stars 2015, елиминации

Какво се случи през изминалата седмица в предаването?

Измина една седмица от старта на сезона All stars на Big Brother 2015. Макар да е минало толкова малко време, в къщата вече има разделения или т.нар. лагери. Това бе породено от една от мисиите, която беше възложена на участниците предишните дни. “Виж кой говори” бе изпитание, в което всички виждаха какво са казали участниците един за друг. Целта бе да се познае на кого са думите. Наяве излязоха симпатии и противоречия между участниците, както и задколисни интриги. Естествено, в центъра на събитията бе Лорд Евгени Минчев. Вероятно от тази игра се появиха и причините за първите номинации в този сезон на играта.

Нека види кой кого номинира и по каква причина

Първа да избере своята номинация бе призована Ваня, която избра Борислав да си тръгне. Според нея, Боби играе нечестно, тъй като средството, с което е влязъл да играе, е неговата визия. Той ходи разголен и това не допада на Червенкова. И така събира съюзници, печелейки внимание. Вторият и избор за номинация бе Къци, а причината бе, че не отстоява достатъчно позицията си и рядко можем да разберем какво точно мисли. Също така, той е изключително монотонен и скучен. Няма на какво повече да ни научи този човек.
Къци отново бе номиниран, този път от Джаферович, който смята,че Къци няма място в къщата. Вторият избор бе лорд Евгени Минчев. Причината бе, че Евгени е изключително дразнещ и създаващ интриги и на него не може да се разчита, сподели Джаферович.
Деси Слава избра да изгони Къци. За нея неговият образ не е достатъчно ярък и забележителен, за да продължи надпреварата. Другият избор на фолк певицата бе фокусиран около Евгени Минчев. Причината не би изненадала никого – арогантността в поведението и характера на Лорда в комбинация с консумацията на алкохол.

вип брадър, all stars 2015, Евгени Минчев, елиминации

От своя страна, Евгени номинира Борислав. Минчев бе изключително засегнат, тъй като Боби разпространява намеци за сексуалността на Евгени и парадира с визията си. След това избра Деси със следното обяснение: „Тя е като часова разлика. Или е 2 часа напред от останалите, или изостава с 2 часа”.

Борислав номинира Къци по причина, че е много хлъзгав. Вторият му избор бе Евгени, а причината – отказ от участие в последната важна мисия. Боби смята, че това е неспортсменско и със сигурно изключително неподходящо за имиджа на Лорда.

Къци от своя страна имаше късмета да номинира очи в очи и всички да разберат избора му. Двата му избора бяха Боби и Джаферович. Според Къци Боби е твърде силен и трябва да бъде елиминиран сега, а Джаферович е лабилен играч.

Йоко избра Евгени да си тръгне от къщата, защото той е причината за назряващите конфликти и интриги. Според нея, той е един палячо. Вторият избор на Йоко бе Къци.
Соня има право да даде 3 номинационни точки. Тя избра да даде 2 точки на Къци. Причината бе, че се чувства предадена от него. Останалата една точка журналистката избра да получи Евгени заради поведението му над останалите.
Като цяло, очертава се една интересна обстановка в къщата.

Кой е първият изгонен от реалитито по Нова телевизия?

Снощи (23.11.) имаше светкавични оспорвани елиминации.
Вотът на зрителите бе най-висок за Евгени Минчев (50%). Това не трябва да ни учудва, тъй като Лорда, макар и доста хаплив към почти всички участници, е харесван от публиката.
Освен Евгени, другите двамата номинирани, бяха Къци Вапцаров и Йоана (Йоко).
От шоуто си тръгна Йоана по желание на зрителите, които дадоха най-малко гласове за нея. Тя имаше възможност да защити от елиминации някои от участниците с помощта на щита от SDI. Йоко избра това да е Ваня Червенкова.
Какво предстои да видим довечера в 20:00 по Нова? Ще има ли нови интриги, причина за следващото изгонване? На какво ще подложи Биг брадър останалите съквартиранти? Ще видим довечера, а най-интересното винаги предстои.

Първият изгонен от Биг брадър All stars 5.00/5 от 2 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *