Самурай Джак идва с нови епизоди! (видео)

Самурай Джак

2016 г. ще зарадва всички фенове на анимациите с една приятна изненада! Анимационният сериал “Самурай Джак”, спечелил две награди “Еми”, както и милиони привърженици по цял свят, ще се появи в ефира на “Cartoon Network” с нови епизоди.

Въпреки небивалия си успех, историята на самурая Джак, изпратен в бъдещето от смъртния си враг – злия демон Аку, където е принуден да се бори с роботи, извънземни и всякакви невероятни противници, беше излъчена в 4 сезона с 52 епизода, след което изненадващо бе свалена от ефир през 2004 г.

Почти десет години по-късно Генди Тартаковски – създател на “Самурай Джак” и други свръх успешни и печеливши анимации като “Лабораторията на Декстър” и “Междузвездни войни: Клонирани войни”, ще поднови работата си – това заявиха от “Adult Swim” – нощният блок на телевизия “Cartoon Network”.

Макар и плановете за пълнометражен филм по историята да останаха нереализирани, докато комиксите за “Самурай Джак” се радваха на сериозен успех, феновете с нетърпение ще очакват идването на новата година и новите серии.

Самурай Джак идва с нови епизоди! (видео) 5.00/5 от 3 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *