Успяват ли Сандия и Сурадж да спасят бизнеса на семейството?

Сандия и Сурадж

Семейният бизнес на семейство Рати е под огромна заплаха. Обвиненията от предишните собственици и по конкретно техният син води срещу тях упреци за измама и злоупотреби. Вероятността сладкарницата да бъде отнета от семейството нараства. Героите от „Светлината на моя живот“ отново са изправени пред изпитания. Но благодарение на това, че Сандия и Сурадж са много дейни съумяват да запазят бизнеса. Те не намират документите , с които е купена сладкарницата. Сандия обаче е съобразителна и се досеща, че Балкшиян също трябва да разполага с копие. Опитват се да направят така че да го надхитрят, но за тяхно огромно съжаление това не се получава. С предложение за оказване на помощ на семейството се намесва и Кавита. Но истината е тази, че именно тя стои зад плана за отнемане на сладкарницата. Сантош за съжаление и вярва и подлага отново на риск семейното имущество. Но замисълът на бившата годеница е осуетен.

Нови емоции и чувства се вихрят около Емили и Менакши. Разбирайки, че Менакши е изнудвана, Емили се съюзява с нея за да стопират намеренията на техният общ неприятел. Така между двете възниква едно истинско приятелство.

От друга страна са терзанията между Чави и Далип. Роднините на Далип са потресени и огорчени от аборта и сипят обвинения срещу Чави. Така успяват дори да повлияят и върху отношението на Далип и той започва да се съмнява в нея.

В това време Сандия и Сурадж празнуват успеха си от това, че са успели да подновят разрешителното на сладкарницата. Това обаче не е за дълго, защото романтичната им идилия е нарушена. Някой успява да открадне разрешителното.

В този момент Балкшиян усилено подготвя отварянето на своя магазин и партито е в разгара си. Като във всеки един момент успява да подлага Сурадж на унижения. На тържеството естестено е гост и Кавита. В това време обаче Сандия е в жилището и.
Ще настъпят много обрати в следващите епизоди на Светлината на моя живот. Дали героите ще се справят с предизвикателствата на живота? Дали да очакваме историята да се развие положително? Ще бъдат ли разкрити замислите на измамниците ? Не пропускайте следващите епизоди и ще разберете. Само ще подскажем, че има развитие в отношенията на Менакши и изнудвачът и. Тя е толкова отчаяна, че прави опити да го подкупи, само и само нейната тайна да не бъде изложена на показ.

Благодарим ви за вниманието, следете сайтът ни за повече информация от сериала “Светлината на моя живот“.

Успяват ли Сандия и Сурадж да спасят бизнеса на семейството? 5.00/5 от 6 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *