Новият сериал “Сияйна луна” все пак е увенчан с щастлив край

сияйна луна

За радост на всички любители на индийските сериали съвсем скоро (началото на юни тази година) в ефира на bTV Lady тръгна поредната завладяваща любовна история на Боливуд, наречена “Сияйна луна”. Продукцията, която все по-успешно набира почитатели сред българската публика, се излъчва всеки делничен ден от 22:30 ч. Самата история е по романа на писателя Г. Трипати от 1887 г. , а първият епизод на сериала излиза на екран през недалечната 2013 г.

Сюжетът с 2-3 думи:

“Сияйна луна” е сериал, който ни разказва за отношенията между свободолюбивия ерген Сарасватичандра Виас (Сарас), който живее в Дубай и нежната и чувствителна Кумуд Десаи. Докато Сарас е от мъжете, отричащи любовта и твърди, че не се интересува от жени, то Кумуд е негова пълна противоположност – тя искрено вярва в любовта и мечтае да я срещне от малко момиче. Съдбата изправя двамата герои един срещу друг, когато бащата на Сарас – Лакшминандан решава да ожени сина си за Кумуд. Младите остават разочаровани от това решение, защото Сарас не желае да сключва брак изобщо, а Кумуд иска да открие мъж, който я обича истински. Сюжетът на цялата история се завърта около въпроса дали любовта ще надделее над скептицизма в отношенията им и дали героите в крайна сметка ще минат заедно под венчилото.

Сияйна луна сериал

В главните роли можем да видим:

Гаутам РодеКрасавецът Гаутам Роде в образа на Сарас. Роде е много популярен сред феновете на любовни истории, особено благодарение на своята роля като Сарас в “Сияйна луна”. Извън актьорската си кариера той проявява интерес и към социалните проблеми на обществото. Всъщност Роде наскоро вложи много усилия и финанси в една благородна кауза. Актьорът реши да стартира инициативата “Helping Hands”, която е в помощ на бездомните деца – сериозен проблем за индийското общество. Инициативата има за цел да работи, за да подобри живота на подрастващите без дом.

Роде коментира по темата:

“Шокирах се, когато разбрах, че има около 11 милиона деца на улицата в Индия и на всеки 8 минути едно дете изчезва”

Колкото до неговата половинка на малкия екран, Дженифър Уинджет не отстъпва по красота на своя колега. Тя изпълнява ролята на нежната Кумуд в сериала, който е излъчван по индийската телевизия “Star Plus”. За тази своя роля Уинджет печели награда за най-добра актриса две поредни години – през 2013 и 2014 г. на наградите на индийската телевизионна академия. Малко по-рано (2012 г.) британският вестник “Eastern Eye” я нареди на двадесет и първо място в класацията за най-сексапилните жени от Азия. Уинджет, която признава, че преди всичко е страстен любител на животните, явно вече има успешна кариера не само като актриса, но и като модел.

Дженифър Уинджет

Ако сте се чудили какви са отношенията между актьорите в реалния живот Роде подчертава, че са строго професионални в едно от своите интервюта:”Тя е много добра актриса и аз винаги съм го твърдял. Но ние просто имаме различен стил. Разменихме си телефоните след около година, откакто се бяхме запознали. За нас най-важна беше работата.” Той добавя, че извън снимачната площадка по-дълбока връзка не е необходима, за да допринесе за химията на екрана. “Ние просто влизаме в роля. Дженифър и аз си общуваме на професионално ниво и никога не сме си говорили за личния си живот. Като актьори ние уважаваме личното пространство на другия.

Според слуховете:

След като приключи снимките си за “Сияйна луна” през 2014 г. Роде започна да работи по нов проект – “Mahakumbh”, около който плъзнаха множество слухове и клюки. Роде беше обвинен, че напуска сериала “Сияйна луна” именно заради новата си роля в предаване, което се излъчва по друг канал, но в същата телевизионна мрежа.

Всъщност проблемът е, че според правилата в индустрията е невъзможно актьор да напусне дадено шоу, за да вземе участие в друго, принадлежащо на същата телевизионна мрежа. Но в крайна сметка слуховете бяха опровергани. Източник, свързан с предаването, заяви, че реалната причина за напускането на Роде е не участието му в друго предаване, а че самият сериал “Сияйна луна” се сваля от ефир. В действителност актьорът изчака да приключат снимките на историята за Сарас и Кумуд и след това започна работата си по новото шоу, което в България ще очакваме с нетърпение.

По повод на всички клюки и слухове Роде коментира:

Времето на “Сияйна луна” просто свърши. Сега започвам снимките за новата си роля, почти веднага след края на предаването, а дори не успях да си взема почивка между двете. Никога не бих напуснал шоуто си, за да отида в друго!”

Краят на “Сияйна луна”

Въпреки че в България шоуто тепърва започва и върви с пълна сила, в Индия то бе свалено от ефир още миналата година. По този начин “Сияйна луна” се нарежда сред сериалите с най-кратък живот на малкия екран – едва година. Последният му епизод бе излъчен на двадесети септември през 2014 г., като историята бе увенчана с щастлив край. Очевидно въпреки всички трудности Кудум и Сарас ще сключат брак, а освен силната любов помежду им ще ги свързва и малкото им момиченце, което ще кръстят Санскрити.

Новият сериал “Сияйна луна” все пак е увенчан с щастлив край 4.33/5 от 15 гласа

One thought on “Новият сериал “Сияйна луна” все пак е увенчан с щастлив край

  1. stela

    e mnogo mi haresva tozi film prekrasen e kumud,e mnogo krasiva sladka i dobra a kabir e mnogo gotin vsi4ki indiiski filmi mi haresvat

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *